| PTICE PEVAČICE - FAUNE EVROPE Forum za sve ljubitelje i odgajivače ptica pevačica-Štiglić, kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur,kringl,bastard,krstokljun, slavuj, egzote,zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanje, genetika, bolesti, lekovi, kavezi, volijere, pesma... |
TAKMIČENJA | |
AKCIJA ŽIVOT JE MRVICA | |
Извештај о извршеном обележавању младих излегнутих птица у сезони 2015. | Wed 29 Feb 2012, 17:05 by Milan | У складу са чланом 25. Став 4 и чланом и чланом 26. Правилника о условима држања, начину обележавања и евидентирања дивљих животиња у заточеништву (Службени гласник РС број 86/10) надлежном Министасртву је данас достављен …
[ Full reading ] | Comments: 4 |
Zbrinjavanje i odgoj mladih slavuja | Thu 29 May 2014, 14:19 by Milan | Danas 25.05.2014. godine su deca donela mladunce (najverovatnije slavuja) koje su pronasli u pokosenom grmlju. Krenula je odmah procedura zbrinjavanja i pokusaj da se ptice odrze u zivotu. I pored ogromnog iskustva u rucnom hranjenju ptica, prvi put se srecemo sa " mekokljuncima" tako da je svaka pomoc dobrodosla.
| Comments: 0 |
OBAVEŠTENJE O ODRŽANOM SEMINARU ZA SUDIJE-INSTRUKTORE I OCENJIVAČE ZA PESMU ŠTIGLIĆA | Sat 29 Mar 2014, 09:17 by Milan | OBAVEŠTENJE
O ODRŽANOM SEMINARU ZA SUDIJE-INSTRUKTORE I OCENJIVAČE ZA PESMU ŠTIGLIĆA
U Organizaciji Saveza Srbije za očuvanje I odgoj egzotičnih, divljih I zaštićenih životinja I udruženja “Ptice pevačice faune Evrope” za vikend je u Pirotu održan prvi seminar za sudije –instruktore I ocenjivače za pesmu štiglića “Balkanika”.
Nakon donošenja …
[ Full reading ] | Comments: 0 |
RODOVNIK SAVEZA SRBIJE DEFINISAN ZAKONSKOM REGULATIVOM | Sat 22 Feb 2014, 00:03 by Milan | Poštovani kolege, odgajivači ptica čast nam je da Vas obavestimo da su naši sastanci sa nadležnim ministarstvima urodili plodom i da je Rodovnik Saveza Srbije za očuvganje i odgoje egzotičnih , divljih i zaštićenih životinja nakon više od 3 godine zalaganja napokon i zvanično usvojen od nadležnih organa.
Na ovaj način izdejstvovali smo da svi gradjani Srbije dobiju …
[ Full reading ] | Comments: 1 |
Dimenzija prstenova-alkica za obeležavanje ptica | Fri 03 Sep 2010, 14:28 by Milan | Прилог 2. Правилника о обележавању птица
Судијске организације Савеза Србије за очување и одгој егзоричних, дивљих и заштићених животиња “С.П.А.С.”
Димензије прстенова за обележавање птица и живине
2.00 mm Ružasta astrilda, …
UDRUŽENJE PTICE PEVAČICE FAUNE EVROPE | Sat 30 Apr 2011, 13:22 by Milan | Удружење за заштиту, одгој и проучавање птица певачица "ПТИЦЕ ПЕВАЧИЦЕ ФАУНЕ ЕВРОПЕ" јесте невладино, нестраначко и непрофитабилно удружење a циљевима из области заштите , проучавања и одгоја птица певачица …
[ Full reading ] | Comments: 51 |
OBAVEŠTENJE ALKICE ZA 2017 GODINU | Mon 16 Sep 2013, 00:52 by Milan | Pošto po važećim zakonima u Srbiji svaka ptica mora biti obeležena kako bi mogli da je držite, prodajete, menjate, transportujete ili javno izlažete Savez Srbije SPAS će izaći u susret svojim članovima i pomoći im u obeležavanju mladih ptica za 2017 godinu.
Obeležavanje ptica vršiće se u skladu sa zakonima Srbije i po evropskim standardima.
Cena obeležavanja jedne ptice ( …
Izdavanje RODOVNIKA za ptice | Tue 22 Nov 2011, 13:42 by Milan | Obaveštenje
На основу члана 9. Правилника о обележавању птица Судисјке организације Савеза Србије за очување и одгој егзоричних, дивљих и заштићених животиња “ С.П.А.С. ” одгајивачи који су извршили набавку прстенова …
[ Full reading ] | Comments: 3 |
Plaćanje članarine udruženju | Fri 04 Jan 2013, 13:14 by Milan | Obave
Članarina za 2022 godinu je 1000 din a plaća se na godišnjem nivou.,[/b] nakon uplate članarine, overenu uplatnicu i pristupnicu šaljete na adresu UDRUŽENJE PTICE PEVAČICE FAUNE EVROPE ul. Vuka Karadžića 6 a /24 18300 Pirot-preporučeno. Obavezno na koverti ostavite svoju adresu u slučaju da pismo zaluta.
članarinu uplaćujete na sledeći žiro račun : br ŽR 220-131917-04 …
KAKO POSTATI ČLAN UDRUŽENJA | Fri 04 Jan 2013, 12:23 by Milan | Svako ko se slaže sa ciljevima PPFE može postati član udruženja bez obzira gde se nalazi pošto udruženje deluje na prostoru cele Srbije. Dovoljno je da samo popunite pristupnicu i uplatite članarinu Od strane udruženja osmišljene su neke olakšice za sve vas tako da će te o svim aktivnostima udruženja biti odmah obavešteni preko ovog foruma u temama predvidjenim za to, članovi …
[ Full reading ] | Comments: 0 |
|
| Problem sa kanarinkom.... | |
|
+32diskus malaksalo neno Gost luka77 Milic alann jevca5 Zokbok988 Nemanjavr Ivica NebojsaB belobradi popBL lujo Timbrado majanole Canary Martin mladen djordjevic GoranKS pticar_amater ivan83 mIlos_kg Nikolasbc ulicni hodac Zika ticar Milan Laza sestoperac Бане Steva 36 posters | |
Аутор | Порука |
---|
NebojsaB Član
Број порука : 145 Join date : 14.01.2010 Age : 37 Локација : Trebinje, RS, BiH
| Наслов: Re: Problem sa kanarinkom.... Wed 12 May 2010, 18:08 | |
| | |
| | | alann Zaslužni član
Број порука : 609 Join date : 16.04.2009 Age : 51 Локација : Podgorica-Montenegro
| Наслов: Re: Problem sa kanarinkom.... Thu 13 May 2010, 01:36 | |
| Ovo sta se pise totalno je nepovezano , avisan , neostomasan , frontline , vetiol , su srestva protiv vasi,pipa i ostalih krvopija a vizumicin , gentamicin , zivomicin su antibiotici. Je li tebi kanarinka bolesna ili imas vasi ( pipu ). Oralno koliko ja znam nijedno srestvo za suzbijanje gamadi se ne daje , a za ( analno ) kroz kloaku to tek sada cujem. | |
| | | Steva Zaslužni član
Број порука : 707 Join date : 03.03.2009 Age : 42 Локација : Zemun
| Наслов: Re: Problem sa kanarinkom.... Thu 13 May 2010, 12:11 | |
| - alann ::
- Ovo sta se pise totalno je nepovezano , avisan , neostomasan , frontline , vetiol , su srestva protiv vasi,pipa i ostalih krvopija a vizumicin , gentamicin , zivomicin su antibiotici.
Je li tebi kanarinka bolesna ili imas vasi ( pipu ). Oralno koliko ja znam nijedno srestvo za suzbijanje gamadi se ne daje , a za ( analno ) kroz kloaku to tek sada cujem. Postoji nacin da se oralno daje lek protiv pipe, ali to koriste najvise malinoisti. Problem je kad pipa udje u grlo, hoce da napravi problem na mehuru i kvari pesmu, pa malino ima ono sustanje koje je neprihvatljivo....koliko se secam, daju se ivermektin i tilogal, jedan da ubije pipe drugi da ocisti ostatke. | |
| | | NebojsaB Član
| Наслов: Re: Problem sa kanarinkom.... Thu 13 May 2010, 17:37 | |
| kanarinka mi nije bolesna, već su je sasvim malo napale vaši i na ovome lijeku piše da je za to i daje se oralno i to sasvim malo, tj. na vrhu nožića stavim u posudicu, davat ću joj još 2 dana i više neću. Snjela je jutros jaje, a juče nije, ne znam zašto | |
| | | lujo Član
Број порука : 137 Join date : 28.02.2010
| Наслов: Re: Problem sa kanarinkom.... Thu 13 May 2010, 18:34 | |
| - NebojsaB ::
- kanarinka mi nije bolesna, već su je sasvim malo napale vaši i na ovome lijeku piše da je za to i daje se oralno i to sasvim malo, tj. na vrhu nožića stavim u posudicu, davat ću joj još 2 dana i više neću. Snjela je jutros jaje, a juče nije, ne znam zašto
kakve veze ima ljek koji se daje oralno na kljun protiv vaši,krivo si ti to čuo, a to što kanarinka nije snjela jaje to je normalno.pogotovo ako je mlada. | |
| | | jevca5 Član
Број порука : 122 Join date : 28.02.2010 Age : 55 Локација : Svrljig/Nis
| Наслов: Re: Problem sa kanarinkom.... Thu 13 May 2010, 19:41 | |
- kanarinka mi nije bolesna, već su je sasvim malo napale vaši i na ovome lijeku piše da je za to i daje se oralno i to sasvim malo, tj. na vrhu nožića stavim u posudicu, davat ću joj još 2 dana i više neću. Snjela je jutros jaje, a juče nije, ne znam zašto
nemoj mnogo da slusas veterinare.vecina njih se ne razume u nase sitne ljubimce vec se prema njima ponasaju kao sa kokoskama.vec poslusaj prijatelje koji te savetuju iz svog iskustva. pozdrav od jevca. | |
Број порука : 609 Join date : 16.04.2009 Age : 51 Локација : Podgorica-Montenegro
| Наслов: Re: Problem sa kanarinkom.... Fri 14 May 2010, 01:52 | |
| - Steva ::
- alann ::
- Ovo sta se pise totalno je nepovezano , avisan , neostomasan , frontline , vetiol , su srestva protiv vasi,pipa i ostalih krvopija a vizumicin , gentamicin , zivomicin su antibiotici.
Je li tebi kanarinka bolesna ili imas vasi ( pipu ). Oralno koliko ja znam nijedno srestvo za suzbijanje gamadi se ne daje , a za ( analno ) kroz kloaku to tek sada cujem. Postoji nacin da se oralno daje lek protiv pipe, ali to koriste najvise malinoisti. Problem je kad pipa udje u grlo, hoce da napravi problem na mehuru i kvari pesmu, pa malino ima ono sustanje koje je neprihvatljivo....koliko se secam, daju se ivermektin i tilogal, jedan da ubije pipe drugi da ocisti ostatke. Pipa i grinja koliko mi je poznato nije isti parazit | |
| | | Steva Zaslužni član
Број порука : 707 Join date : 03.03.2009 Age : 42 Локација : Zemun
| Наслов: Re: Problem sa kanarinkom.... Fri 14 May 2010, 09:06 | |
| - alann ::
- Steva ::
- alann ::
Je li tebi kanarinka bolesna ili imas vasi ( pipu ). Oralno koliko ja znam nijedno srestvo za suzbijanje gamadi se ne daje , a za ( analno ) kroz kloaku to tek sada cujem. Postoji nacin da se oralno daje lek protiv pipe, ali to koriste najvise malinoisti. Problem je kad pipa udje u grlo, hoce da napravi problem na mehuru i kvari pesmu, pa malino ima ono sustanje koje je neprihvatljivo....koliko se secam, daju se ivermektin i tilogal, jedan da ubije pipe drugi da ocisti ostatke. Pipa i grinja koliko mi je poznato nije isti parazit Moja greska, izvinjavam se... | |
| | | Milic Posetilac
Број порука : 18 Join date : 14.02.2010 Age : 56 Локација : Petrovac na Mlavi Srbija
| Наслов: Re: Problem sa kanarinkom.... Sat 15 May 2010, 13:16 | |
| | |
| Наслов: Re: Problem sa kanarinkom.... Sun 16 May 2010, 01:31 | |
| To sto preskoci jaje da snese to zna da se redovno desava kod ptica moze da bude iz vise razloga nikakve veze nema sa pipom.Razlog sto moze pipa da uzrokuje su da zenka napusti gnijezdo ili da ima uginuca mladih prilikom izlijeganja jer pipe napadaju u gnijezdo a pilici su najranjiviji.Odraslu pticu ,, zenku " lako moze da se zastiti sa srestvom ,,Panmectine 5 " ili sa frontlinom ali pilice ne mozes sa tim srestvima da zastitis tako da ostaje jedina mogucnost da redovno kontrelises gnijezdo i zaprasujes boks. Sva ova srestva su opisana u temi paraziti kod ptica. | |
| | | luka77 Posetilac
Број порука : 3 Join date : 12.04.2010 Age : 47 Локација : nis
| | | | lujo Član
Број порука : 137 Join date : 28.02.2010
| Наслов: Re: Problem sa kanarinkom.... Sun 16 May 2010, 15:18 | |
| | |
| | | luka77 Posetilac
| Наслов: Re: Problem sa kanarinkom.... Sun 16 May 2010, 21:44 | |
| | |
| | | luka77 Posetilac
| Наслов: Re: Problem sa kanarinkom.... Mon 31 May 2010, 21:46 | |
| | |
| | | Gost Zaslužni član
Број порука : 910 Join date : 03.03.2009 Age : 62 Локација : KRALJEVO
| Наслов: Re: Problem sa kanarinkom.... Mon 31 May 2010, 21:52 | |
| | |
| | | NebojsaB Član
| Наслов: Re: Problem sa kanarinkom.... Sat 19 Jun 2010, 21:27 | |
| LJUDI, HITNO MI JE I VOLIO BIH DA MI ŠTO PRIJE NEKO ODGOVORI, AP AAKO NISTE VIDJELI OVU TEMU ŠTO SAM STAVIO KOD KANARINACA, EVO STAVIĆU JE I OVDJE DA MI ŠTO PRIJE ODGOVORITE , POŠTO MI JE ZAISTA VELIKA ŽURBA, ŽAO MI JE DA PTIĆ UGINE):
danas mi se trebalo kod zelene kanarinke izleći 5 ptića ali nije, svih 5 jaja nije bilo oplpđeno (ja sam ih otvorio), ovo joj je drugi put da se pari ove godine sa istim mužjakom i čudi me što nisu bili oplođeni, kad mi je prvi put bilo svih 5 oplođeno. NEGO, NIJE TO PROBLEM, NEGO SLJEDEĆI: TAKOĐE MI SE DANAS KOD BIJELE KANARINKE SAM DANAS IZLEGAO TIĆ, OSTALA JAJA NISU OPLOĐENA, ALI TO NIJE PROBLEM, NEGO JE PROBLEM ŠTO GA KANARINKA NIKAKO NE HRANI, OVO JOJ JE TREĆI PUT DA SE PARILA OVE GODINE, ALI OVAJ PUT SA DRUGIM MUŠKIM KOJI JE PLODAN I ONA JE MLADA, NAJVJEROVATNIJE DA JOJ JE OVO PRVI PTIĆ U NJENOM ŽIVOTU DO SADA, PA NE ZNA NAJVJEROVATNIJE ŠTA DA RADI. ČEKAO SAM 3-4 SATA DA GA HRANI, NIJE HTJELA NI DA MU PRIĐE, POŠTO JE BIO SAM U GNJEZDU (BEZ OSTALIH JAJA), STAVIO SAM PTIĆA BIO KOD OVE DRUGE ZELENE KANARINKE DA VIDIM HOĆE LI GA ONA HRANITI, NI ONA MU NIJE HTJELA PRIĆI, VJEROVATNO JE SKONTALA DA NIJE NJENO (POŠTO JE ONA VEĆ SAMA IZBACILA SVIH 5 JAJA IZ GNJEZDA NA POD I ZNA DA JOJ NISU OPLOĐENA) PA JE SKONTALA DA NIJE OVO NJEN PTIĆ.
PROBLEM MI JE SDA TAJ ŠTO PADA NOĆ, TIĆ SKORO NIŠTA NIJE JEO (JA SAM MU DAO PREKO ŠPRICE KUVANO JAJE SA KAPLJICOM VODE, DA LAKŠE PROGUTA) I ŠTO NEĆE ŽENKA DA LEŽI NA NJEMU, ŠTA DA RADIM???????
SKONTAO SAM I TO DA OVA BIJELA KANARINKA VOLI DA LEŽŽI NA JAJAIMA, PA SAM JOJ STAVIO PLASTIČNO JAJAE I PTIĆA I ODMA JE LELGLA, ALI EVO PONOVO SE DIŽE SA PTIĆA, LJUDI POMAGAJTE, I RECITE MI ŠTA JOŠ TREBA DA STAVLJAM U ŠPRICU OSIM JAJAETA KUVANOG I TRUNČICE VODE, POŠTO JA TO NIKADA DO SADA NISAM RADIO!!!!????? | |
| | | ticar Zaslužni član
Број порука : 683 Join date : 13.03.2009 Age : 40 Локација : zadar
| Наслов: Re: Problem sa kanarinkom.... Sat 19 Jun 2010, 22:05 | |
- danas mi se trebalo kod zelene kanarinke izleći 5 ptića ali nije, svih 5 jaja nije bilo oplpđeno (ja sam ih otvorio), ovo joj je drugi put da se pari ove godine sa istim mužjakom i čudi me što nisu bili oplođeni, kad mi je prvi put bilo svih 5 oplođeno. NEGO, NIJE TO PROBLEM, NEGO SLJEDEĆI:
TAKOĐE MI SE DANAS KOD BIJELE KANARINKE SAM DANAS IZLEGAO TIĆ, OSTALA JAJA NISU OPLOĐENA, ALI TO NIJE PROBLEM, NEGO JE PROBLEM ŠTO GA KANARINKA NIKAKO NE HRANI, OVO JOJ JE TREĆI PUT DA SE PARILA OVE GODINE, ALI OVAJ PUT SA DRUGIM MUŠKIM KOJI JE PLODAN I ONA JE MLADA, NAJVJEROVATNIJE DA JOJ JE OVO PRVI PTIĆ U NJENOM ŽIVOTU DO SADA, PA NE ZNA NAJVJEROVATNIJE ŠTA DA RADI. ČEKAO SAM 3-4 SATA DA GA HRANI, NIJE HTJELA NI DA MU PRIĐE, POŠTO JE BIO SAM U GNJEZDU (BEZ OSTALIH JAJA), STAVIO SAM PTIĆA BIO KOD OVE DRUGE ZELENE KANARINKE DA VIDIM HOĆE LI GA ONA HRANITI, NI ONA MU NIJE HTJELA PRIĆI, VJEROVATNO JE SKONTALA DA NIJE NJENO (POŠTO JE ONA VEĆ SAMA IZBACILA SVIH 5 JAJA IZ GNJEZDA NA POD I ZNA DA JOJ NISU OPLOĐENA) PA JE SKONTALA DA NIJE OVO NJEN PTIĆ.
PROBLEM MI JE SDA TAJ ŠTO PADA NOĆ, TIĆ SKORO NIŠTA NIJE JEO (JA SAM MU DAO PREKO ŠPRICE KUVANO JAJE SA KAPLJICOM VODE, DA LAKŠE PROGUTA) I ŠTO NEĆE ŽENKA DA LEŽI NA NJEMU, ŠTA DA RADIM???????
SKONTAO SAM I TO DA OVA BIJELA KANARINKA VOLI DA LEŽŽI NA JAJAIMA, PA SAM JOJ STAVIO PLASTIČNO JAJAE I PTIĆA I ODMA JE LELGLA, ALI EVO PONOVO SE DIŽE SA PTIĆA, LJUDI POMAGAJTE, I RECITE MI ŠTA JOŠ TREBA DA STAVLJAM U ŠPRICU OSIM JAJAETA KUVANOG I TRUNČICE VODE, POŠTO JA TO NIKADA DO SADA NISAM RADIO!!!!????? nijedna kanarinka ne hrani ptice prvih 6 do 12 sati,ostavi ga kod nje i nediraj ništa. | |
| | | neno Posetilac
Број порука : 4 Join date : 16.06.2010 Локација : banja luka
| Наслов: Re: Problem sa kanarinkom.... Sat 19 Jun 2010, 23:29 | |
| ako ga ni jedna zenka nece mislim na tica sumljam da ce ostat u zivotu ti jednostavno to nemozes spasiti mogao bi da je tic star 5 do 10 dana ti pokusavaj da ga hranis drzi ga na toplom pa mozda kazem mozda ostane | |
| | | Milan Admin
Број порука : 4633 Join date : 03.03.2009 Age : 48 Локација : Pirot
| Наслов: Re: Problem sa kanarinkom.... Sun 20 Jun 2010, 08:04 | |
| Problem je u tome što mnogo čačkaš . U ovom slučaju sve je normalno i nisi trebao ništa dirati. | |
| | | NebojsaB Član
| Наслов: Re: Problem sa kanarinkom.... Sun 20 Jun 2010, 11:13 | |
| a nije samo problem u hranjenju, već neće da leži na njemu ni po noći čak (kao što je sinoć bilo (njegova prva noć)), pa sam ga stavio kod treće kanarinke koja već ima ptića star 10 dana u gnjezdu, i podosta je veći od njeg, ali koliko vidim prifatila ga je i kanarinka i ptić, čak je mališa više na velikom (starijem) ptiću, nego ovaj na njemu, mislim da će preživjeti | |
| | | neno Posetilac
Број порука : 4 Join date : 16.06.2010 Локација : banja luka
| Наслов: Re: Problem sa kanarinkom.... Sun 20 Jun 2010, 13:16 | |
| kako rece MILAN samo treba biti uporan i kad jednom padnes ustani i nastavi ici | |
| | | malaksalo Posetilac
Број порука : 15 Join date : 19.08.2010
| Наслов: Re: Problem sa kanarinkom.... Mon 13 Sep 2010, 21:48 | |
| Imam kanarinku koja je ove godine lazala cetiri puta na jajima nijednom se nisu izlegli mladi.Mislio sam da je do muzjaka prva dva puta pa sam posle probao sa drugim muzjakom i opet nista.Sta nisam uradio kako treba??? | |
| | | diskus Zaslužni član
Број порука : 343 Join date : 06.09.2009 Age : 50 Локација : Leskovac
| Наслов: Re: Problem sa kanarinkom.... Mon 13 Sep 2010, 22:32 | |
| - malaksalo ::
- Imam kanarinku koja je ove godine lazala cetiri puta na jajima nijednom se nisu izlegli mladi.Mislio sam da je do muzjaka prva dva puta pa sam posle probao sa drugim muzjakom i opet nista.Sta nisam uradio kako treba???
Tu postoje vise faktora,verovatnoca da oba muskarca nisu plodna ili nisu dovoljno usiljena,ne verujem?!!! Dali si pratio kanariku da je prihvatila jednog od ova dva muskarcica.?Ima pojedine zenke de nema sila da ih uparis sve zivo pobije,ja takve zenke zovem pola musko pola zensko.Jedino kad sam hteo da uparim ovakve zenke samo na fazon,nocu ugasim svetlo one se smire nakon pola sata upalim svetlo i td ako je prevaris je uspeh...? Da li je uopste bilo zacetka u jajetu ako si gledao nakon 4 dana na lampi.?iILi plod ugine posle nekoliko dana,mozda zenka ne lezi dovoljno na jajima,mozda preko noci se uplasi ustane od jaja a ujutru ponovo zaleze.? I da zenka uopste nije plodna to je moguce zbog velike hladnoce ili neke infekcije. Ja sam imao zenku de godinama snese po 5 do 6 jaja a samo su uvek dva plodna,menjao sam vise muskarca.Pozdrav | |
| | | Gost Zaslužni član
Број порука : 910 Join date : 03.03.2009 Age : 62 Локација : KRALJEVO
| Наслов: Re: Problem sa kanarinkom.... Mon 13 Sep 2010, 22:46 | |
| [ куоте = " малаксало " ] Имам канаринка која је ове године лаза цетири пута на јајима ниједном се нису излегли млади.Мислио сам да је до музјака прва два пута па сам после пробао са другим музјаком и опет ниста.Ста нисам урадио како треба ? ? ? : сцратцх : [ / куоте ] Pogledaj malo u nazad na forumu imaš opširno sam napisao šta sve utiče na plodnost i na neuspešno izleganje mladih. | |
| | | Drogba Član
Број порука : 36 Join date : 12.11.2012 Age : 27 Локација : Leskovac,Gorina
| Наслов: Re: Problem sa kanarinkom.... Mon 12 Nov 2012, 23:30 | |
| Hteo bih da postavim jedno pitanje...Imam jednu kanarinku (belo-zute boje),pre otprilike 2 godine izvela je od 4 jajete samo 2 ptića i od tada svaki put kad sam je pustao s kanarincem pa do sada svako jaje je bilo neplodno,odnosno od tada nije izvela ni jedan ptić...U čemu je problem???????? | |
| | | Sponsored content
| Наслов: Re: Problem sa kanarinkom.... | |
| |
| | | | Problem sa kanarinkom.... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете одговорити на теме у овом форуму
| |
| |
| ŠTIGLIĆI NA PRODAJU | |
TENEBRIJE NA PRODAJU | |