| PTICE PEVAČICE - FAUNE EVROPE Forum za sve ljubitelje i odgajivače ptica pevačica-Štiglić, kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur,kringl,bastard,krstokljun, slavuj, egzote,zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanje, genetika, bolesti, lekovi, kavezi, volijere, pesma... |
TAKMIČENJA | |
AKCIJA ŽIVOT JE MRVICA | |
Извештај о извршеном обележавању младих излегнутих птица у сезони 2015. | Wed 29 Feb 2012, 17:05 by Milan | У складу са чланом 25. Став 4 и чланом и чланом 26. Правилника о условима држања, начину обележавања и евидентирања дивљих животиња у заточеништву (Службени гласник РС број 86/10) надлежном Министасртву је данас достављен …
[ Full reading ] | Comments: 4 |
Zbrinjavanje i odgoj mladih slavuja | Thu 29 May 2014, 14:19 by Milan | Danas 25.05.2014. godine su deca donela mladunce (najverovatnije slavuja) koje su pronasli u pokosenom grmlju. Krenula je odmah procedura zbrinjavanja i pokusaj da se ptice odrze u zivotu. I pored ogromnog iskustva u rucnom hranjenju ptica, prvi put se srecemo sa " mekokljuncima" tako da je svaka pomoc dobrodosla.
| Comments: 0 |
OBAVEŠTENJE O ODRŽANOM SEMINARU ZA SUDIJE-INSTRUKTORE I OCENJIVAČE ZA PESMU ŠTIGLIĆA | Sat 29 Mar 2014, 09:17 by Milan | OBAVEŠTENJE
O ODRŽANOM SEMINARU ZA SUDIJE-INSTRUKTORE I OCENJIVAČE ZA PESMU ŠTIGLIĆA
U Organizaciji Saveza Srbije za očuvanje I odgoj egzotičnih, divljih I zaštićenih životinja I udruženja “Ptice pevačice faune Evrope” za vikend je u Pirotu održan prvi seminar za sudije –instruktore I ocenjivače za pesmu štiglića “Balkanika”.
Nakon donošenja …
[ Full reading ] | Comments: 0 |
RODOVNIK SAVEZA SRBIJE DEFINISAN ZAKONSKOM REGULATIVOM | Sat 22 Feb 2014, 00:03 by Milan | Poštovani kolege, odgajivači ptica čast nam je da Vas obavestimo da su naši sastanci sa nadležnim ministarstvima urodili plodom i da je Rodovnik Saveza Srbije za očuvganje i odgoje egzotičnih , divljih i zaštićenih životinja nakon više od 3 godine zalaganja napokon i zvanično usvojen od nadležnih organa.
Na ovaj način izdejstvovali smo da svi gradjani Srbije dobiju …
[ Full reading ] | Comments: 1 |
Dimenzija prstenova-alkica za obeležavanje ptica | Fri 03 Sep 2010, 14:28 by Milan | Прилог 2. Правилника о обележавању птица
Судијске организације Савеза Србије за очување и одгој егзоричних, дивљих и заштићених животиња “С.П.А.С.”
Димензије прстенова за обележавање птица и живине
2.00 mm Ružasta astrilda, …
UDRUŽENJE PTICE PEVAČICE FAUNE EVROPE | Sat 30 Apr 2011, 13:22 by Milan | Удружење за заштиту, одгој и проучавање птица певачица "ПТИЦЕ ПЕВАЧИЦЕ ФАУНЕ ЕВРОПЕ" јесте невладино, нестраначко и непрофитабилно удружење a циљевима из области заштите , проучавања и одгоја птица певачица …
[ Full reading ] | Comments: 51 |
OBAVEŠTENJE ALKICE ZA 2017 GODINU | Mon 16 Sep 2013, 00:52 by Milan | Pošto po važećim zakonima u Srbiji svaka ptica mora biti obeležena kako bi mogli da je držite, prodajete, menjate, transportujete ili javno izlažete Savez Srbije SPAS će izaći u susret svojim članovima i pomoći im u obeležavanju mladih ptica za 2017 godinu.
Obeležavanje ptica vršiće se u skladu sa zakonima Srbije i po evropskim standardima.
Cena obeležavanja jedne ptice ( …
Izdavanje RODOVNIKA za ptice | Tue 22 Nov 2011, 13:42 by Milan | Obaveštenje
На основу члана 9. Правилника о обележавању птица Судисјке организације Савеза Србије за очување и одгој егзоричних, дивљих и заштићених животиња “ С.П.А.С. ” одгајивачи који су извршили набавку прстенова …
[ Full reading ] | Comments: 3 |
Plaćanje članarine udruženju | Fri 04 Jan 2013, 13:14 by Milan | Obave
Članarina za 2022 godinu je 1000 din a plaća se na godišnjem nivou.,[/b] nakon uplate članarine, overenu uplatnicu i pristupnicu šaljete na adresu UDRUŽENJE PTICE PEVAČICE FAUNE EVROPE ul. Vuka Karadžića 6 a /24 18300 Pirot-preporučeno. Obavezno na koverti ostavite svoju adresu u slučaju da pismo zaluta.
članarinu uplaćujete na sledeći žiro račun : br ŽR 220-131917-04 …
KAKO POSTATI ČLAN UDRUŽENJA | Fri 04 Jan 2013, 12:23 by Milan | Svako ko se slaže sa ciljevima PPFE može postati član udruženja bez obzira gde se nalazi pošto udruženje deluje na prostoru cele Srbije. Dovoljno je da samo popunite pristupnicu i uplatite članarinu Od strane udruženja osmišljene su neke olakšice za sve vas tako da će te o svim aktivnostima udruženja biti odmah obavešteni preko ovog foruma u temama predvidjenim za to, članovi …
[ Full reading ] | Comments: 0 |
|
| Kalendar izložbi | |
|
+25Ivan_Nish rtomek Highlander Petar Danijelvr kumca Миланче BOCKA Mossad cirkovi sasaznas Laza pticar nis sestoperac alann Gost Zika milos0205 sasha Бане Drle Rasko Steva Luckyboy Milan 29 posters | |
Dolazite li na izlozbu u Pozarevac | | Укупно гласова : 10 | | Poll closed |
| Аутор | Порука |
---|
Milan Admin
Број порука : 4633 Join date : 03.03.2009 Age : 48 Локација : Pirot
| Наслов: Re: Kalendar izložbi Tue 08 Sep 2009, 19:51 | |
| Imam kolegu koji baš to pravi, majce, dukseve trenerice, ima fabriku. radi za guču, ribolovačka društva, zlatni kotlić mogu da vidim za neku specijalnu cenu za nas forumaše | |
| | | Gost Zaslužni član
Број порука : 910 Join date : 03.03.2009 Age : 62 Локација : KRALJEVO
| Наслов: Re: Kalendar izložbi Tue 08 Sep 2009, 20:37 | |
| Pogledaj pa javi da se svi dogovorimo. Ne moraju svi da uzmu takve majce i dukseve. Dovoljno je nas desetak ili već koliko bude interesenata i da se to odmah naruči, ako se ostali slažu. | |
| | | sasha Član
Број порука : 216 Join date : 06.03.2009 Age : 32 Локација : Srbija
| Наслов: Re: Kalendar izložbi Tue 08 Sep 2009, 20:53 | |
| ali shto pre | |
| | | pticar nis Zaslužni član
Број порука : 718 Join date : 24.04.2009
| Наслов: Re: Kalendar izložbi Tue 08 Sep 2009, 21:08 | |
| Ja ne bih to da organizujem nemam vremena , evo milan se javio najbolje bi bilo on to da sredi...... POZDRAV | |
| | | sasha Član
| Наслов: Re: Kalendar izložbi Tue 08 Sep 2009, 22:37 | |
| nama sve jedno bitno je to da se zavrshi kako valja | |
| | | Milan Admin
| Наслов: Re: Kalendar izložbi Wed 09 Sep 2009, 00:36 | |
| | |
| | | Milan Admin
| Наслов: Re: Kalendar izložbi Wed 09 Sep 2009, 00:39 | |
| Mali i veliki znak u koloru sa imenom(mali znak je onaj na levoj strani grudi ili na rukavu veličine ispod 10 cm), majca 100 % pamuk 500 dinara par modela ovo je druga strana crvene majce radjena u jednoj boji, postavio sam obe strane da vidite šta će se sutra nositi na utakmici Srbija Francuska taj prijatelj se žurio na neku proslavu tako da nisam imao vremena da malo raščačkam po radnji i nadjem još neke modele, ove je današnja kolekcija tj. narudžbina. | |
| | | Gost Zaslužni član
| Наслов: Re: Kalendar izložbi Wed 09 Sep 2009, 09:44 | |
| Po meni su ove od 500din sasvim OK. Vidi samo pošto bi bili duksevi, ako ima više njih zainteresovanih. | |
| | | Rasko Član
Број порука : 274 Join date : 03.03.2009 Age : 50 Локација : Bačka Palanka
| Наслов: Re: Kalendar izložbi Wed 09 Sep 2009, 11:20 | |
| treba postaviti listu za glasanje pa da vidimo koliko zainteresovanih ima | |
| | | Milan Admin
| Наслов: Re: Kalendar izložbi Wed 09 Sep 2009, 11:43 | |
| Nema potrebe za listom, ko je zainteresovan neka napiše ovde u temi pa ako se skupi više nas onda može da se odradi, to je ponuda od ovog mog prijatelja ako neko ima povoljnije neka postavi | |
| | | sasha Član
| Наслов: Re: Kalendar izložbi Wed 09 Sep 2009, 15:43 | |
| uvek za :lol!:https://2img.net/r/ihimizer/i/08092009001j.jpg/ ova najvishe odgovara samo da bi stajalo i taj znakic koji je sada i plus ptice pevacice logo | |
| | | Gost Zaslužni član
| Наслов: Re: Kalendar izložbi Wed 09 Sep 2009, 19:48 | |
| Ja nisam za preterivanje u tekstu na majci. Dovoljan je logo foruma i ime, napred i pozadi, eventualno na rukavu. Mene slobodno računaj za majce i to dva komada. Jednu sa imenom SAŠA, a drugu za mog ortaka BOBAN. Nego šta bi sa duksevima? Da li mogu majce da se plate pouzećem, ili kako već? | |
| | | Milan Admin
| Наслов: Re: Kalendar izložbi Wed 09 Sep 2009, 23:11 | |
| Dukseve takodje radi kao i trenerice ali nisam ništa pitao o tome. U pitanju je veleprodaja što znači da će mo morati da prvo skupimo poridžbinu pa onda naručimo. | |
| | | sasha Član
| Наслов: Re: Kalendar izložbi Thu 10 Sep 2009, 14:59 | |
| PA HAJDE LJUDI SHTA BI | |
| | | Rasko Član
Број порука : 274 Join date : 03.03.2009 Age : 50 Локација : Bačka Palanka
| Наслов: Re: Kalendar izložbi Thu 10 Sep 2009, 15:38 | |
| | |
| | | Laza Zaslužni član
Број порука : 465 Join date : 20.03.2009
| Наслов: Re: Kalendar izložbi Thu 10 Sep 2009, 17:30 | |
| mislim da treba da se otvori posebna tema za ovo narucivanje pa da se lepo napravi spisak ko sta hoce i da se tu prijavi, sa punim detaljima. Ovu tema se zove kalendar izlozbi pa da ne idemo mnogo u offtopic | |
| | | Milan Admin
| Наслов: Re: Kalendar izložbi Thu 10 Sep 2009, 17:41 | |
| Pa one i služe za to da se prepoznajemo na izložbama, ako tema zaživi prebaciću je lako gde treba | |
| | | Gost Zaslužni član
| Наслов: Re: Kalendar izložbi Thu 10 Sep 2009, 21:21 | |
| Da li nas ima već koliko prijavljenih za majce? Ajde krenite sa mrtve tačke!!!! | |
| | | Milan Admin
| Наслов: Re: Kalendar izložbi Thu 10 Sep 2009, 23:07 | |
| Mislim da će i u ovom slučaju sve ispasti kao i kod mnogih dosadašnjih ideja, krene se kao nešto i onda svi tajac, tako je bilo i sa onom peticijom i sa društvom ......... još nismo ozbiljni, to je moja procena. | |
| | | Laza Zaslužni član
| Наслов: Re: Kalendar izložbi Thu 10 Sep 2009, 23:48 | |
| - Milan ::
- Mislim da će i u ovom slučaju sve ispasti kao i kod mnogih dosadašnjih ideja, krene se kao nešto i onda svi tajac, tako je bilo i sa onom peticijom i sa društvom ......... još nismo ozbiljni, to je moja procena.
meni licno je ta majica malo sasava ideja, ja sam pokrenuo akciju da se vidimo svi u pozarevcu ko dolazi, niko se nije javio a posle svima kao krivo sto se nismo videli | |
| | | Steva Zaslužni član
Број порука : 707 Join date : 03.03.2009 Age : 42 Локација : Zemun
| Наслов: Re: Kalendar izložbi Fri 11 Sep 2009, 01:08 | |
| - Laza ::
- Milan ::
- Mislim da će i u ovom slučaju sve ispasti kao i kod mnogih dosadašnjih ideja, krene se kao nešto i onda svi tajac, tako je bilo i sa onom peticijom i sa društvom ......... još nismo ozbiljni, to je moja procena.
meni licno je ta majica malo sasava ideja, ja sam pokrenuo akciju da se vidimo svi u pozarevcu ko dolazi, niko se nije javio a posle svima kao krivo sto se nismo videli I ja mislim da je ta ideja o majicama cisto komplikovanje. Ako neko zeli da se sretne sa nekim, moze da se dogovori dan dva pre, moze da vidi njegovu sliku, ili slicno. | |
| | | Laza Zaslužni član
| Наслов: Re: Kalendar izložbi Fri 11 Sep 2009, 01:33 | |
| - Steva ::
- Laza ::
- Milan ::
meni licno je ta majica malo sasava ideja, ja sam pokrenuo akciju da se vidimo svi u pozarevcu ko dolazi, niko se nije javio a posle svima kao krivo sto se nismo videli I ja mislim da je ta ideja o majicama cisto komplikovanje. Ako neko zeli da se sretne sa nekim, moze da se dogovori dan dva pre, moze da vidi njegovu sliku, ili slicno. Veruj mi da se ni sa kim nisam dogovarao a opet sam video 5 coveka sa foruma svi smo se nasli kod Zike na tezgi i bilo je super. Krivo mi je sto nisam upoznao jos ljudi ali sta cu. Sto se mene tice, na sledecu izlozbu koju budem isao postavicu opet temu pa ko se javi razmenicemo broj telefona. Posteno u onolikoj guzvi u Pozarevcu ja ni ptice nisam sstigao da vidim kako treba a kamoli neciju majicu, mada to je moje misljenje, ko je raspolozen sto da ne, bar jedan korak da budemo negde vidni kao organizacija. | |
| | | Milan Admin
| Наслов: Re: Kalendar izložbi Fri 11 Sep 2009, 11:39 | |
| Pa upravo o tome se radi, svi mi zajedno smo ovde prvi put javno pokrenuli neke teme na koje treba da budemo ponosni, kad jednog dana sve u Srbiji bude normalno i legalno ako ništa drugo iz ovih naših postova videće se jedna borba da se legalizuje uzgoj kod nas kao i da se proširi ovaj hobi. Verujem da smo svi mi zaslužni i da kroz ovaj forum utičemo na širenje i modrnizaciju ptičarstva kod nas. Zapitajte se samo koliko ljudi je ponovo dobilo volju da čuva ptice čitajući ove naše postove, koliko je onih koji su na ivici zbog uticaja sredine, javnoh mljenja da li da čuvaju ptice ili ne.
Svaka naša tema ,svaki post će sigurno u budućnosti doprineti tome da se ova naša družina proširi za još nekog člana i što je najbitnije pomoćiće nekom ko ima neki problem. Lično sam ponosan na ovo što radimo i za mene ovaj naš logo i natpis PTICE PEVAČICE FAUNE EVROPE ima veliko značenje. Hteli vi to ili ne naš forum je već ušao u istoriju ptičarstva u Srbiji kao i svi mi koji smo ovde prisutni. | |
| | | Laza Zaslužni član
| Наслов: Re: Kalendar izložbi Fri 11 Sep 2009, 16:03 | |
| - Milan ::
- Pa upravo o tome se radi, svi mi zajedno smo ovde prvi put javno pokrenuli neke teme na koje treba da budemo ponosni, kad jednog dana sve u Srbiji bude normalno i legalno ako ništa drugo iz ovih naših postova videće se jedna borba da se legalizuje uzgoj kod nas kao i da se proširi ovaj hobi. Verujem da smo svi mi zaslužni i da kroz ovaj forum utičemo na širenje i modrnizaciju ptičarstva kod nas. Zapitajte se samo koliko ljudi je ponovo dobilo volju da čuva ptice čitajući ove naše postove, koliko je onih koji su na ivici zbog uticaja sredine, javnoh mljenja da li da čuvaju ptice ili ne.
Svaka naša tema ,svaki post će sigurno u budućnosti doprineti tome da se ova naša družina proširi za još nekog člana i što je najbitnije pomoćiće nekom ko ima neki problem. Lično sam ponosan na ovo što radimo i za mene ovaj naš logo i natpis PTICE PEVAČICE FAUNE EVROPE ima veliko značenje. Hteli vi to ili ne naš forum je već ušao u istoriju ptičarstva u Srbiji kao i svi mi koji smo ovde prisutni. ti i ja smo vec pricali na tu temu a to je da se prvo osnuje udruzenje a stavljati logo neke "grupe ljudi" je po meni malo sasavo, sad podrzavam ideju kome se svidja. Drugo je kad mi napisemo na majicama DRUSTVO ZA ZASTITU PTICA PEVACICA to uzimam 10 komada ali ovako ... | |
| | | Milan Admin
| Наслов: Re: Kalendar izložbi Fri 11 Sep 2009, 16:36 | |
| Pripadnost nekoj grupi nema veze sa društvima ili udruženjima, mnogi od nas nose dres crvene zvezde i na taj način pokazuju da podržavaju taj tim ali to ne znači da su u upravi kluba ili u nekom društvu. | |
| | | Sponsored content
| Наслов: Re: Kalendar izložbi | |
| |
| | | | Kalendar izložbi | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете одговорити на теме у овом форуму
| |
| |
| ŠTIGLIĆI NA PRODAJU | |
TENEBRIJE NA PRODAJU | |