| PTICE PEVAČICE - FAUNE EVROPE Forum za sve ljubitelje i odgajivače ptica pevačica-Štiglić, kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur,kringl,bastard,krstokljun, slavuj, egzote,zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanje, genetika, bolesti, lekovi, kavezi, volijere, pesma... |
TAKMIČENJA | |
AKCIJA ŽIVOT JE MRVICA | |
Извештај о извршеном обележавању младих излегнутих птица у сезони 2015. | Wed 29 Feb 2012, 17:05 by Milan | У складу са чланом 25. Став 4 и чланом и чланом 26. Правилника о условима држања, начину обележавања и евидентирања дивљих животиња у заточеништву (Службени гласник РС број 86/10) надлежном Министасртву је данас достављен …
[ Full reading ] | Comments: 4 |
Zbrinjavanje i odgoj mladih slavuja | Thu 29 May 2014, 14:19 by Milan | Danas 25.05.2014. godine su deca donela mladunce (najverovatnije slavuja) koje su pronasli u pokosenom grmlju. Krenula je odmah procedura zbrinjavanja i pokusaj da se ptice odrze u zivotu. I pored ogromnog iskustva u rucnom hranjenju ptica, prvi put se srecemo sa " mekokljuncima" tako da je svaka pomoc dobrodosla.
| Comments: 0 |
OBAVEŠTENJE O ODRŽANOM SEMINARU ZA SUDIJE-INSTRUKTORE I OCENJIVAČE ZA PESMU ŠTIGLIĆA | Sat 29 Mar 2014, 09:17 by Milan | OBAVEŠTENJE
O ODRŽANOM SEMINARU ZA SUDIJE-INSTRUKTORE I OCENJIVAČE ZA PESMU ŠTIGLIĆA
U Organizaciji Saveza Srbije za očuvanje I odgoj egzotičnih, divljih I zaštićenih životinja I udruženja “Ptice pevačice faune Evrope” za vikend je u Pirotu održan prvi seminar za sudije –instruktore I ocenjivače za pesmu štiglića “Balkanika”.
Nakon donošenja …
[ Full reading ] | Comments: 0 |
RODOVNIK SAVEZA SRBIJE DEFINISAN ZAKONSKOM REGULATIVOM | Sat 22 Feb 2014, 00:03 by Milan | Poštovani kolege, odgajivači ptica čast nam je da Vas obavestimo da su naši sastanci sa nadležnim ministarstvima urodili plodom i da je Rodovnik Saveza Srbije za očuvganje i odgoje egzotičnih , divljih i zaštićenih životinja nakon više od 3 godine zalaganja napokon i zvanično usvojen od nadležnih organa.
Na ovaj način izdejstvovali smo da svi gradjani Srbije dobiju …
[ Full reading ] | Comments: 1 |
Dimenzija prstenova-alkica za obeležavanje ptica | Fri 03 Sep 2010, 14:28 by Milan | Прилог 2. Правилника о обележавању птица
Судијске организације Савеза Србије за очување и одгој егзоричних, дивљих и заштићених животиња “С.П.А.С.”
Димензије прстенова за обележавање птица и живине
2.00 mm Ružasta astrilda, …
UDRUŽENJE PTICE PEVAČICE FAUNE EVROPE | Sat 30 Apr 2011, 13:22 by Milan | Удружење за заштиту, одгој и проучавање птица певачица "ПТИЦЕ ПЕВАЧИЦЕ ФАУНЕ ЕВРОПЕ" јесте невладино, нестраначко и непрофитабилно удружење a циљевима из области заштите , проучавања и одгоја птица певачица …
[ Full reading ] | Comments: 51 |
OBAVEŠTENJE ALKICE ZA 2017 GODINU | Mon 16 Sep 2013, 00:52 by Milan | Pošto po važećim zakonima u Srbiji svaka ptica mora biti obeležena kako bi mogli da je držite, prodajete, menjate, transportujete ili javno izlažete Savez Srbije SPAS će izaći u susret svojim članovima i pomoći im u obeležavanju mladih ptica za 2017 godinu.
Obeležavanje ptica vršiće se u skladu sa zakonima Srbije i po evropskim standardima.
Cena obeležavanja jedne ptice ( …
Izdavanje RODOVNIKA za ptice | Tue 22 Nov 2011, 13:42 by Milan | Obaveštenje
На основу члана 9. Правилника о обележавању птица Судисјке организације Савеза Србије за очување и одгој егзоричних, дивљих и заштићених животиња “ С.П.А.С. ” одгајивачи који су извршили набавку прстенова …
[ Full reading ] | Comments: 3 |
Plaćanje članarine udruženju | Fri 04 Jan 2013, 13:14 by Milan | Obave
Članarina za 2022 godinu je 1000 din a plaća se na godišnjem nivou.,[/b] nakon uplate članarine, overenu uplatnicu i pristupnicu šaljete na adresu UDRUŽENJE PTICE PEVAČICE FAUNE EVROPE ul. Vuka Karadžića 6 a /24 18300 Pirot-preporučeno. Obavezno na koverti ostavite svoju adresu u slučaju da pismo zaluta.
članarinu uplaćujete na sledeći žiro račun : br ŽR 220-131917-04 …
KAKO POSTATI ČLAN UDRUŽENJA | Fri 04 Jan 2013, 12:23 by Milan | Svako ko se slaže sa ciljevima PPFE može postati član udruženja bez obzira gde se nalazi pošto udruženje deluje na prostoru cele Srbije. Dovoljno je da samo popunite pristupnicu i uplatite članarinu Od strane udruženja osmišljene su neke olakšice za sve vas tako da će te o svim aktivnostima udruženja biti odmah obavešteni preko ovog foruma u temama predvidjenim za to, članovi …
[ Full reading ] | Comments: 0 |
|
| Zelendur, krenglaš, zelentarka , flor... | |
|
+43Igor578 dalibor vasic salle korbach belobradi Zokbok988 vrscanin Mita Bivolje veki slavishab robin jevca5 Slama daniel Gost markojunior Furla ulicni hodac alann ralevulcan ivan83 kima Canary Martin Миланче ZOKICA pticar nis Ivica Zika Laza Rasko BOCKA Luckyboy Boza_Lav ticar mirko twins Petar Ivan_Nish Бане milos0205 Milan Steva Drle 47 posters | |
Аутор | Порука |
---|
Бане Zaslužni član
Број порука : 758 Join date : 03.03.2009 Age : 44 Локација : Москва-Лозница
| Наслов: Re: Zelendur, krenglaš, zelentarka , flor... Sun 29 Mar 2009, 19:35 | |
| DRUZE MENI JE KANARINKA ODGAJILA NA KVIKOVOJ.... | |
| | | milos0205 Član
Број порука : 223 Join date : 03.03.2009
| Наслов: Re: Zelendur, krenglaš, zelentarka , flor... Wed 01 Apr 2009, 08:30 | |
| Izlegli su se i prvi krenglovi danas je treci stigao jos dva ocekujem da ce se izleci. Zenka ih hrani za sada cim budem mogao postavicu slike, za sada je dosta plasljjiva pa je ne bi uznemiravao | |
| | | Milan Admin
Број порука : 4633 Join date : 03.03.2009 Age : 48 Локација : Pirot
| Наслов: Re: Zelendur, krenglaš, zelentarka , flor... Wed 01 Apr 2009, 10:32 | |
| Bravo majstore! jedva čekam slike, | |
| | | Drle Član
Број порука : 180 Join date : 03.03.2009 Age : 71 Локација : SMEDEREVO
| Наслов: Re: Zelendur, krenglaš, zelentarka , flor... Wed 01 Apr 2009, 13:33 | |
| - milos0205 ::
- Izlegli su se i prvi krenglovi danas je treci stigao jos dva ocekujem da ce se izleci. Zenka ih hrani za sada cim budem mogao postavicu slike, za sada je dosta plasljjiva pa je ne bi uznemiravao
Milose svaka cast za mlade puuu puuuuj ,kolko dugo je taj par kod tebe i usta su se izveli u parilicu ili forijeri | |
| | | twins Posetilac
Број порука : 20 Join date : 06.03.2009 Age : 59 Локација : beograd
| Наслов: Re: Zelendur, krenglaš, zelentarka , flor... Wed 01 Apr 2009, 15:52 | |
| - milos0205 ::
- Izlegli su se i prvi krenglovi danas je treci stigao jos dva ocekujem da ce se izleci. Zenka ih hrani za sada cim budem mogao postavicu slike, za sada je dosta plasljjiva pa je ne bi uznemiravao
TOO MILOSE MAJSTORE, CESTITAM NA USPEHU | |
| | | milos0205 Član
| Наслов: Re: Zelendur, krenglaš, zelentarka , flor... Wed 01 Apr 2009, 22:16 | |
| HVALA SVIMA na podrsci Drle prvo tebi da odgovorim muzjak je od prosle godine a zenka od ove uparili su se u letelici 80x120x70 visina je 120 ceo jedan zid su mi takve letelice to sam sam pravio pa je zato ta dimenzija u drugoj ocekujem bastarde a u trecoj stiglice. Taj par stiglica nosi po letelici materijal imaju na ponudi 2 gnezda pa ce mo videti. Twins mi se vidimo najverovatnije sutra ili prekosutra | |
| | | Бане Zaslužni član
| Наслов: Re: Zelendur, krenglaš, zelentarka , flor... Mon 06 Apr 2009, 20:33 | |
| ooo.....cestitam Milose))) nisam ni video sta si napisao inace bih ranije cestitao.... drzim ti palceve za stiglice)))) | |
| | | Steva Zaslužni član
Број порука : 707 Join date : 03.03.2009 Age : 42 Локација : Zemun
| Наслов: Re: Zelendur, krenglaš, zelentarka , flor... Mon 06 Apr 2009, 21:39 | |
| Svaka cast Milose! Jel su krenglovi uhvaceni ili izlezeni u kavezu? | |
| | | milos0205 Član
| Наслов: Re: Zelendur, krenglaš, zelentarka , flor... Mon 06 Apr 2009, 22:14 | |
| Oba su uhvacena, jedan prosle drugi ove godine. 3 su se izlegla cetvrti nije uspeo da izadje iz jajeta a peto jaje je bilo ne oplodjeno. Prstenovao sam ih 6 dana i to jedva napreduju fenomenalno jos malo pa ce slike samo da operjaju i da ja budem siguran da su preziveli, cekam i bastarde od sutra pa narednih nekoliko dana treba da se izlegu od stiglica | |
| | | mirko Posetilac
Број порука : 5 Join date : 27.03.2009 Локација : Požarevac
| Наслов: Re: Zelendur, krenglaš, zelentarka , flor... Mon 06 Apr 2009, 22:32 | |
| Mozes li nesto vise reci o tome kako si uspeo da ih spremnis? hrana, smestaj itd!? imam jednog doduse uhvacenog ove godine, da li ako uhvatim zenku sada mogu da uspem??? | |
| | | ticar Zaslužni član
Број порука : 683 Join date : 13.03.2009 Age : 40 Локација : zadar
| Наслов: Re: Zelendur, krenglaš, zelentarka , flor... Tue 07 Apr 2009, 04:14 | |
| - mirko ::
- Mozes li nesto vise reci o tome kako si uspeo da ih spremnis? hrana, smestaj itd!? imam jednog doduse uhvacenog ove godine, da li ako uhvatim zenku sada mogu da uspem???
nemoj ni pokušavati sad da loviš.1000% će uginuti, miloše grdelinima stavi gnijezda na žicu naprijed gdje ima najviše svijetla. | |
| | | milos0205 Član
| Наслов: Re: Zelendur, krenglaš, zelentarka , flor... Tue 07 Apr 2009, 09:46 | |
| Sada nije vreme za lov bolje pronadji kod nekog ko ima zenku pa probaj onda. Davao sam jaja i crve brasnjare koje sam dobio od Bocke i sve dok gnezdo nisam kamuflirao oni nisu hteli da uvrte gnezdo tek posle dobre kamuflaze su se uparili eto to bi bilo sve u najkracim crtama | |
| | | Boza_Lav Posetilac
Број порука : 4 Join date : 08.03.2009 Локација : Beograd
| Наслов: bravo!!! Wed 08 Apr 2009, 00:28 | |
| super Miso krenglove si proradio guraj dalje! ajd nek te krene i sa stiglama!! pozzz | |
| | | milos0205 Član
| Наслов: Re: Zelendur, krenglaš, zelentarka , flor... Wed 08 Apr 2009, 08:12 | |
| Hvala Bozo_Lave evo juce su i bastardi od stiglica ugledali svetlost dana ide ide | |
| | | Luckyboy Zaslužni član
Број порука : 393 Join date : 03.03.2009 Age : 51 Локација : Smed.Palanka
| Наслов: Re: Zelendur, krenglaš, zelentarka , flor... Wed 08 Apr 2009, 21:44 | |
| Milose,svaka cast | |
| | | milos0205 Član
| Наслов: Re: Zelendur, krenglaš, zelentarka , flor... Wed 08 Apr 2009, 22:37 | |
| Hvala, nadam se da ce svi proci kao ja a mozda i bolje samo napred | |
| | | BOCKA Član
Број порука : 298 Join date : 03.03.2009 Age : 77 Локација : Skoplje
| Наслов: Re: Zelendur, krenglaš, zelentarka , flor... Wed 08 Apr 2009, 23:53 | |
| Milose, sada mladima trebaju crve dobiti preko roditelja ili sitno seckaj crve i mesaj u meku hranu kako bi putem hrane dosla do njih. Ovo mozes raditi dok ne odvois mlade, onda prestani i teraj da se hrane semenjem. Ja praktikujem kada majka pretaje da lezi u sedalo onda stavi kadicu s vodom i videces kako ce svi rado da se kupaju. Pogotovo mladima je potrebno cesce kupanje. Sa srecom | |
| | | milos0205 Član
| Наслов: Re: Zelendur, krenglaš, zelentarka , flor... Thu 09 Apr 2009, 14:52 | |
| Hvala Bocka, vec im nekoliko dana dajem crve i vidim da ih uzimaju sa zadovoljstvom | |
| | | Бане Zaslužni član
| Наслов: Re: Zelendur, krenglaš, zelentarka , flor... Tue 14 Apr 2009, 22:16 | |
| probacu Milose i ja te brasnare... mozda uparim neku zelenrusku //////////////// kad budem dolazio moramo da zalijemo sve te bastarde i divljake | |
| | | BOCKA Član
Број порука : 298 Join date : 03.03.2009 Age : 77 Локација : Skoplje
| Наслов: Re: Zelendur, krenglaš, zelentarka , flor... Wed 15 Apr 2009, 00:39 | |
| BANE KAD DOĐEŠ ČEKA TE JEDNA KOLONIJA BRAŠNARSKIH CRVA OD MENE. | |
| | | milos0205 Član
| Наслов: Re: Zelendur, krenglaš, zelentarka , flor... Wed 15 Apr 2009, 08:02 | |
| Bane samo javi kad stizes ako treba taksi stize na aerodrom | |
| | | Бане Zaslužni član
| Наслов: Re: Zelendur, krenglaš, zelentarka , flor... Wed 15 Apr 2009, 22:20 | |
| ja bih pre vozom zato sto mogu da vam tako nesto lepo donesem... npr vodku ili bolje nesto zivo | |
| | | Бане Zaslužni član
| Наслов: Re: Zelendur, krenglaš, zelentarka , flor... Wed 15 Apr 2009, 22:22 | |
| - BOCKA ::
- BANE KAD DOĐEŠ ČEKA TE JEDNA KOLONIJA BRAŠNARSKIH CRVA OD MENE.
hvala......IMA SAMO DA GAZIM RUSKINJE KAD SE USILIM A BICE MI MALO TA JEDNA KOLONIJA | |
| | | Rasko Član
Број порука : 274 Join date : 03.03.2009 Age : 50 Локација : Bačka Palanka
| Наслов: Re: Zelendur, krenglaš, zelentarka , flor... Thu 16 Apr 2009, 22:31 | |
| hahaha a jesi lud Bane dobra fora | |
| | | Laza Zaslužni član
Број порука : 465 Join date : 20.03.2009
| Наслов: Re: Zelendur, krenglaš, zelentarka , flor... Thu 23 Apr 2009, 00:22 | |
| u kom periodu izlaze mladi krenglovi? | |
| | | Sponsored content
| Наслов: Re: Zelendur, krenglaš, zelentarka , flor... | |
| |
| | | | Zelendur, krenglaš, zelentarka , flor... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете одговорити на теме у овом форуму
| |
| |
| ŠTIGLIĆI NA PRODAJU | |