| PTICE PEVAČICE - FAUNE EVROPE Forum za sve ljubitelje i odgajivače ptica pevačica-Štiglić, kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur,kringl,bastard,krstokljun, slavuj, egzote,zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanje, genetika, bolesti, lekovi, kavezi, volijere, pesma... |
TAKMIČENJA | |
AKCIJA ŽIVOT JE MRVICA | |
Извештај о извршеном обележавању младих излегнутих птица у сезони 2015. | Wed 29 Feb 2012, 17:05 by Milan | У складу са чланом 25. Став 4 и чланом и чланом 26. Правилника о условима држања, начину обележавања и евидентирања дивљих животиња у заточеништву (Службени гласник РС број 86/10) надлежном Министасртву је данас достављен …
[ Full reading ] | Comments: 4 |
Zbrinjavanje i odgoj mladih slavuja | Thu 29 May 2014, 14:19 by Milan | Danas 25.05.2014. godine su deca donela mladunce (najverovatnije slavuja) koje su pronasli u pokosenom grmlju. Krenula je odmah procedura zbrinjavanja i pokusaj da se ptice odrze u zivotu. I pored ogromnog iskustva u rucnom hranjenju ptica, prvi put se srecemo sa " mekokljuncima" tako da je svaka pomoc dobrodosla.
| Comments: 0 |
OBAVEŠTENJE O ODRŽANOM SEMINARU ZA SUDIJE-INSTRUKTORE I OCENJIVAČE ZA PESMU ŠTIGLIĆA | Sat 29 Mar 2014, 09:17 by Milan | OBAVEŠTENJE
O ODRŽANOM SEMINARU ZA SUDIJE-INSTRUKTORE I OCENJIVAČE ZA PESMU ŠTIGLIĆA
U Organizaciji Saveza Srbije za očuvanje I odgoj egzotičnih, divljih I zaštićenih životinja I udruženja “Ptice pevačice faune Evrope” za vikend je u Pirotu održan prvi seminar za sudije –instruktore I ocenjivače za pesmu štiglića “Balkanika”.
Nakon donošenja …
[ Full reading ] | Comments: 0 |
RODOVNIK SAVEZA SRBIJE DEFINISAN ZAKONSKOM REGULATIVOM | Sat 22 Feb 2014, 00:03 by Milan | Poštovani kolege, odgajivači ptica čast nam je da Vas obavestimo da su naši sastanci sa nadležnim ministarstvima urodili plodom i da je Rodovnik Saveza Srbije za očuvganje i odgoje egzotičnih , divljih i zaštićenih životinja nakon više od 3 godine zalaganja napokon i zvanično usvojen od nadležnih organa.
Na ovaj način izdejstvovali smo da svi gradjani Srbije dobiju …
[ Full reading ] | Comments: 1 |
Dimenzija prstenova-alkica za obeležavanje ptica | Fri 03 Sep 2010, 14:28 by Milan | Прилог 2. Правилника о обележавању птица
Судијске организације Савеза Србије за очување и одгој егзоричних, дивљих и заштићених животиња “С.П.А.С.”
Димензије прстенова за обележавање птица и живине
2.00 mm Ružasta astrilda, …
UDRUŽENJE PTICE PEVAČICE FAUNE EVROPE | Sat 30 Apr 2011, 13:22 by Milan | Удружење за заштиту, одгој и проучавање птица певачица "ПТИЦЕ ПЕВАЧИЦЕ ФАУНЕ ЕВРОПЕ" јесте невладино, нестраначко и непрофитабилно удружење a циљевима из области заштите , проучавања и одгоја птица певачица …
[ Full reading ] | Comments: 51 |
OBAVEŠTENJE ALKICE ZA 2017 GODINU | Mon 16 Sep 2013, 00:52 by Milan | Pošto po važećim zakonima u Srbiji svaka ptica mora biti obeležena kako bi mogli da je držite, prodajete, menjate, transportujete ili javno izlažete Savez Srbije SPAS će izaći u susret svojim članovima i pomoći im u obeležavanju mladih ptica za 2017 godinu.
Obeležavanje ptica vršiće se u skladu sa zakonima Srbije i po evropskim standardima.
Cena obeležavanja jedne ptice ( …
Izdavanje RODOVNIKA za ptice | Tue 22 Nov 2011, 13:42 by Milan | Obaveštenje
На основу члана 9. Правилника о обележавању птица Судисјке организације Савеза Србије за очување и одгој егзоричних, дивљих и заштићених животиња “ С.П.А.С. ” одгајивачи који су извршили набавку прстенова …
[ Full reading ] | Comments: 3 |
Plaćanje članarine udruženju | Fri 04 Jan 2013, 13:14 by Milan | Obave
Članarina za 2022 godinu je 1000 din a plaća se na godišnjem nivou.,[/b] nakon uplate članarine, overenu uplatnicu i pristupnicu šaljete na adresu UDRUŽENJE PTICE PEVAČICE FAUNE EVROPE ul. Vuka Karadžića 6 a /24 18300 Pirot-preporučeno. Obavezno na koverti ostavite svoju adresu u slučaju da pismo zaluta.
članarinu uplaćujete na sledeći žiro račun : br ŽR 220-131917-04 …
KAKO POSTATI ČLAN UDRUŽENJA | Fri 04 Jan 2013, 12:23 by Milan | Svako ko se slaže sa ciljevima PPFE može postati član udruženja bez obzira gde se nalazi pošto udruženje deluje na prostoru cele Srbije. Dovoljno je da samo popunite pristupnicu i uplatite članarinu Od strane udruženja osmišljene su neke olakšice za sve vas tako da će te o svim aktivnostima udruženja biti odmah obavešteni preko ovog foruma u temama predvidjenim za to, članovi …
[ Full reading ] | Comments: 0 |
|
| izrada kaveza | |
|
+53majanole jova lepi diskus vrscanin delijovan Ninoslav84 voja_ilic lakiso Milan Nis ZOKICA Drle lujo ralevulcan rdejan74 grujo 3maj08 dragan222 jevta95 pticar nis Santa sale1977 ivan83 marko nis Ivan_ks kostavr robin kumca sasaznas goran Gost saša vr zorule77 belobradi Steva bogdanik raskokat Petar BOCKA Rasko gost1 milos0205 Laza Luckyboy batostanisic ticar Sokoly sestoperac sasha kemo89 saso78 Бане Milan CanaryZone 57 posters | |
Аутор | Порука |
---|
Milan Admin
Број порука : 4633 Join date : 03.03.2009 Age : 48 Локација : Pirot
| Наслов: Re: izrada kaveza Sun 02 Jan 2011, 01:27 | |
| Svaka čast ! N akoji način će kavez biti pričvršćen za tacnu ? | |
| | | diskus Zaslužni član
Број порука : 343 Join date : 06.09.2009 Age : 50 Локација : Leskovac
| Наслов: Re: izrada kaveza Sun 02 Jan 2011, 09:50 | |
| - DonMiki ::
- extra su, samo mi reci jel ovo plasticno dno radjeno po narudzbini ili su kavezi pravljeni po vec gotovom dnu?
jos nesto- trebalo bio obezbediti da se resetka a i plasticno dnomogu kaciti na kavez da bi mogao bez posledica da se podigne.
inace suoer. To su gotova dna a kavezi radjeni po gotovom dnu.!To je samo demostracija,sve je to posle postavljeno drzaci za kavez hranilice i za resetku.nisam stigo da postavim gotov kavez.Sledeci put. | |
| Наслов: Re: izrada kaveza Sun 02 Jan 2011, 09:54 | |
| - voja_ilic ::
- Cista 10ka.. ako nije tajna cena?pozz iz kg...
Cena je 600din.bez hranilice i pojilice.pozdrav | |
| | | jova lepi Posetilac
Број порука : 5 Join date : 20.01.2011 Age : 47 Локација : kragujevac
| Наслов: Re: izrada kaveza Thu 20 Jan 2011, 23:56 | |
| Nisam bas ljubitelj metalnih kaveza ali ideja nije losa.vise sam za drvene.Ali kada bi se odlucio za metalni uzeo bih pasuljeve jer covek to radi perfektno. | |
| | | majanole Posetilac
Број порука : 27 Join date : 02.02.2010 Age : 52 Локација : Negotin
| Наслов: Nole-pocetnik SOS Wed 16 Feb 2011, 14:51 | |
| Ljudi da li neko moze da mi kaze te gde da kupim ili narucim prednjice za kaveze koje bi hteo da uradim, tacnije me zanima nesto bas ovako kao sto je na slici koju cu pokusati da vam nakacim ako uspem ako ne onda je imate ovde vec na nekoj temi jer je isto neko pitao gde moze da nabavi tako nesto. Hvala unapred.... | |
| | | Milan Admin
| Наслов: Re: izrada kaveza Sun 03 Apr 2011, 17:43 | |
| | |
| | | Milan Admin
| Наслов: Re: izrada kaveza Sun 03 Apr 2011, 17:43 | |
| | |
| | | Milan Admin
| Наслов: Re: izrada kaveza Sun 03 Apr 2011, 17:44 | |
| | |
| | | Milan Admin
| Наслов: Re: izrada kaveza Sun 03 Apr 2011, 17:46 | |
| | |
| | | Milan Admin
| Наслов: Re: izrada kaveza Fri 20 May 2011, 21:20 | |
| | |
| | | Milan Admin
| Наслов: Re: izrada kaveza Wed 25 May 2011, 17:26 | |
| | |
| Наслов: Re: izrada kaveza Thu 26 May 2011, 11:11 | |
| | |
| | | Milan Admin
| Наслов: Re: izrada kaveza Fri 27 May 2011, 01:22 | |
| ovo je za ženke. A za trening nisam razmišljao, trenutno su mi mladi u zasebnim kavezima. | |
| | | Milan Admin
| Наслов: Re: izrada kaveza Tue 20 Dec 2011, 15:33 | |
| | |
| | | dalibor vasic Član
Број порука : 298 Join date : 03.08.2011 Age : 29 Локација : Cicevac, Srbija
| Наслов: Re: izrada kaveza Tue 20 Dec 2011, 19:36 | |
| Lepo odrađeno, stvarno i pedantno, sviđa mi se. Jedno pitanje, imam neke kaveze takođe sa metalnim dancetom, e sad, ja ne stavljam novinu iz straha da u njima nema nekih štetnih materija pa ako ptice grickaju ili jednu da ne pocrkaju, vidim vi stavljate, pa kakvo imate iskustvo ?? Pozdrav! | |
| | | korbach Zaslužni član
Број порука : 303 Join date : 29.04.2011 Age : 39
| Наслов: Re: izrada kaveza Wed 21 Dec 2011, 06:39 | |
| - dalibor vasic ::
- Lepo odrađeno, stvarno i pedantno, sviđa mi se.
Jedno pitanje, imam neke kaveze takođe sa metalnim dancetom, e sad, ja ne stavljam novinu iz straha da u njima nema nekih štetnih materija pa ako ptice grickaju ili jednu da ne pocrkaju, vidim vi stavljate, pa kakvo imate iskustvo ??
Pozdrav! Ima svakakvih prica.. ja mislim da ne skodi, godinama stavljam u pevacke kaveze papire od kalendara jer su po velicini najpogodniji. Samo skupis sto vise kalendara i obezbedjen si. Novine su velikog formata i za male kaveze su neprakticne, a papir sa kalendara je i kvalitetniji. Pozdrav. Uzgred, dobar posao Milane. | |
| | | dalibor vasic Član
Број порука : 298 Join date : 03.08.2011 Age : 29 Локација : Cicevac, Srbija
| Наслов: Re: izrada kaveza Wed 21 Dec 2011, 17:33 | |
| - korbach ::
- dalibor vasic ::
- Lepo odrađeno, stvarno i pedantno, sviđa mi se.
Jedno pitanje, imam neke kaveze takođe sa metalnim dancetom, e sad, ja ne stavljam novinu iz straha da u njima nema nekih štetnih materija pa ako ptice grickaju ili jednu da ne pocrkaju, vidim vi stavljate, pa kakvo imate iskustvo ??
Pozdrav! Ima svakakvih prica.. ja mislim da ne skodi, godinama stavljam u pevacke kaveze papire od kalendara jer su po velicini najpogodniji. Samo skupis sto vise kalendara i obezbedjen si. Novine su velikog formata i za male kaveze su neprakticne, a papir sa kalendara je i kvalitetniji. Pozdrav.
Uzgred, dobar posao Milane. E to sam hteo da čujem, hvala! Pozdrav! | |
| | | korbach Zaslužni član
Број порука : 303 Join date : 29.04.2011 Age : 39
| Наслов: Re: izrada kaveza Wed 21 Dec 2011, 18:12 | |
| | |
| | | Lebancanin Posetilac
Број порука : 3 Join date : 02.01.2012 Age : 26 Локација : Lebane
| Наслов: Kavezi ??? Tue 03 Jan 2012, 13:14 | |
| | |
| | | suljaga Član
Број порука : 179 Join date : 04.10.2009 Локација : krusevac
| Наслов: Re: izrada kaveza Tue 03 Jan 2012, 14:50 | |
| To je stvar ukusa, po meni lakse se odrzavaju i ciste metalni kavezi | |
| | | Lebancanin Posetilac
Број порука : 3 Join date : 02.01.2012 Age : 26 Локација : Lebane
| Наслов: Re: izrada kaveza Tue 03 Jan 2012, 19:24 | |
| Suljaga hvala ali nadam se dace jos neko reci svoje misljenje a evo usput da ti dam link mog novog foruma napravljenog danas uclani se i bude jedan od aktivnijih clanova i ako mozes prosiri dalje moj forum ali link cu ti dati za nekoliko dana posto jos nemogu da saljem linkove nzm zasto | |
| | | gost1 Zaslužni član
Број порука : 560 Join date : 18.03.2009 Age : 45 Локација : Krusevac SRBIJA
| Наслов: Re: izrada kaveza Thu 05 Jan 2012, 18:21 | |
| - Lebancanin ::
- Da li su bolji za Stiglice drveni kavezi ili kavezi samo od zica kao kod papagaja
nekada sam bio pobornik i ljubitelj drvenih kaveza jer su mi lepsi i tradicionalniji, i svi kavezi koje sam imao bili su drveni. Ipak kroz iskustvo sam nevoljno shvatio i priznao sebi da su metalni kavezi neuporedivo bolji i laksi za odrzavanje, pogotovu sto se tice spoljnih parazita (pipe) i pranja. Drvene kaveze sam morao da potapam u vrelu vodu, ribam i dezimfikujem pa cekam da se osusi itd. da ne pominjem to sto sam morao da perem jedan po jedan kavez, jer u loncu u koji sam ih potapao nije moglo da stane dve kaveza, tako je drugi na pranje cekao i do 45 min. sa metalnim kavezima to je neuporedivo lakse i brze, dovoljan je mlaz vruce vode malo ribanja plasticnog poda i za tri minuta su suvi. Sada su skoro svi moji kavezi metalni. pozdrav. | |
| | | Sponsored content
| Наслов: Re: izrada kaveza | |
| |
| | | | izrada kaveza | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете одговорити на теме у овом форуму
| |
| |
| ŠTIGLIĆI NA PRODAJU | |
TENEBRIJE NA PRODAJU | |