PTICE PEVAČICE - FAUNE EVROPE - Portal


Forum za sve ljubitelje i odgajivače ptica pevačica-Štiglić, kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur,kringl,bastard,krstokljun, slavuj, egzote,zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanje, genetika, bolesti, lekovi, kavezi, volijere, pesma...
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  ТражиТражи  Региструј сеРегиструј се  Приступи  

Тражи
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» CARDUELIS CHLORIS - SLIKE - VIDEO
Tue 08 May 2018, 00:15 by Toni Gorgiev

» CARDUELIS CARDUELIS x CARDUELIS CANNABINA
Mon 07 May 2018, 23:45 by Toni Gorgiev

» MOJE PTICE (CARDUELIS CANNABINA)
Mon 07 May 2018, 22:30 by Toni Gorgiev

» Prehrana stiglica od OKTOBRA DO MARTA
Wed 28 Mar 2018, 14:39 by sphone

» Uginuli kanarinci
Fri 09 Feb 2018, 12:36 by Duccyy

» Nepoznati bastard
Fri 09 Feb 2018, 01:45 by suljaga

»  Papagaji i zima
Sun 28 Jan 2018, 17:43 by Luka34

» UZGOJ KANARINACA
Mon 22 Jan 2018, 22:12 by tiktak87a

» Australijske zebe
Thu 30 Nov 2017, 02:38 by MilanNis

Affiliates
free forum

KAKO POSTATI ČLAN UDRUŽENJA
Fri 04 Jan 2013, 12:23 by Milan
Svako ko se slaže sa ciljevima PPFE može postati član udruženja bez obzira gde se nalazi pošto udruženje deluje na prostoru cele Srbije. Dovoljno je da samo popunite pristupnicu i uplatite članarinu Od strane udruženja osmišljene su neke olakšice za sve vas tako da će te o svim aktivnostima udruženja biti odmah obavešteni preko ovog foruma u temama predvidjenim za to, članovi udruženja dobijaju specijalnu dozvolu za pisanje u temama o udruženju pa na taj način svako može da daje svoje predloge i aktvino učestvuje u radu udruženja. Člansku kartu i ostale bitne dokumente dobijate na kućnu adresu ili kod lica koja su zadužena za vaše mesto, sastanci udruženja održavaće se preko neta ili na drugi način u zavisnosti od potrebe. Cilj je da svi mogu aktvino da se uključe u rad udruženja, da odmah budu upoznati sa svim dešavanjima i akcijama udruženja a da pritom ne zanemaruju svoje svakodnevne obaveze. Naravno da ni druženje neće izostati od strane udruženja biće sprovedene akcije u cilju upoznavanja i druženja svih članova.

PRVI KORAK ka članstvu u udruženju je da se pronalazite u ciljevima udruženja, sem odgajivača PPFE, kanarinaca i hibrida naše udruženje okuplja i ljubitelje prirode, zaštitnike životinja, lica koja se bave proučavanjem i posmatranjem ptica, prikupljaju i pišu tekstove o pticama, odnosno sve one koji žele da pomognu u zaštiti proučavanju i odgoju ptica i doprinesu dobrobiti ptica a svakom je omogućeno da u skladu sa svojim interesovanjima učestvuje u radu udruženja.

Ciljevi  Udruženja su legalizacija odgoja ptica pevačica faune Evrope u Srbiji popularizcija odgoja, podizanje svesti kod dece i graђana kroz razne edukacije, tribine i TV emisije radi dobrobiti ptica, i poboljšanje odnosa ljudi prema pticama pevačicama. "PTICE PEVAČICE FAUNE EVROPE" se zalaže za rešavanje problema ptica pevačica na teritoriji cele Srbije, zaštite hranilišta, staništa i mesta gdе se ptice gnezde u periodu razmnožavanja, za zbrinjavanje povređenih divljih ptica i siročadi, njihovo lečenje i vraćanje u prirodu,kao i za otvaranje prihvatilišta za ptice pevačice, u kojima će deca, mladi i svi građani moći da uče o pticama a i budu u neposrednom kontaktu sa njima.

DRUGI KORAK je popunjavanje pristupnice, originalnu pristupnicu možete preuzeti ovde:


[You must be registered and logged in to see this image.]


Molimo Vas da čitko popunite sve podatke koji se od vas traže. Potpis je obavezan.

Članarina za 2014 godinu  je  1000 dinara, nakon uplate članarine, overenu uplatnicu i pristupnicu šaljete na adresu UDRUŽENJE PTICE PEVAČICE FAUNE EVROPE ul. Vuka Karadžića 6 a /24 18300 Pirot-preporučeno. Obavezno na koverti ostavite svoju adresu u slučaju da pismo zaluta.

članarinu uplaćujete na sledeći žiro račun : br ŽR 220-131917-04
Svrha uplate UPLATA ČLANARINE ZA 2014 godinu.


Potpisivanjem pristupnice, uplatom članarine i slanjem na navedenu adresu postajete član udruženja a članska karta vam se šalje preporučeno poštom na kućnu adresu.

STARI ČLANOVI UZ DOKAZ O UPLATI(UPLATNICU) ŠALJU I ČLANSKU KARTU NA OVERU U SEDIŠTE UDRUŽENJA ( MOŽE I VIŠE LICA U JEDNOJ KOVERTI RADI SMANJENJA TROŠKOVA SLANJA) adresa UDRUŽENJE PTICE PEVAČICE FAUNE EVROPE ul. Vuka Karadžića 6 a /24 18300 Pirot-preporučeno. Obavezno na koverti ostavite svoju adresu u slučaju da pismo zaluta.
Ukoliko niste blagovremeno izmirili članarinu za predhodnu godinu tek nakon uplate obe članarine biće overena članska karta za obe godine( nema preskakanja godine sem u situaciji kad član pismenim putem to zatraži o čemu će odlučivati OU Udruženja ali mu se predhodno članstvo neće računati i gubi pravo na pomoć za predhodni period) s tim da do momenta uplate nemate privilegije člana, što znači da do 01.03.2013. godine morate uplatini 1600 dinara odnosno 2000 nakon tog datuma.

Comments: 0
Statistics
Имамо 3122 регистрованих корисника
Нај новији регистровани члан је Duccyy

Наши корисници су послали укупно 34583 чланака in 1595 subjects
форум
Ко је тренутно на форуму?
Укупно су 8 корисника на форуму :: 0 Регистрованих, 0 Скривених и 8 Госта :: 2 Bots

Нема

Највише корисника на форуму икад било је 97 Дана Tue 14 Jan 2014, 22:41