| PTICE PEVAČICE - FAUNE EVROPE Forum za sve ljubitelje i odgajivače ptica pevačica-Štiglić, kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur,kringl,bastard,krstokljun, slavuj, egzote,zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanje, genetika, bolesti, lekovi, kavezi, volijere, pesma... |
TAKMIČENJA | |
AKCIJA ŽIVOT JE MRVICA | |
Извештај о извршеном обележавању младих излегнутих птица у сезони 2015. | Wed 29 Feb 2012, 17:05 by Milan | У складу са чланом 25. Став 4 и чланом и чланом 26. Правилника о условима држања, начину обележавања и евидентирања дивљих животиња у заточеништву (Службени гласник РС број 86/10) надлежном Министасртву је данас достављен …
[ Full reading ] | Comments: 4 |
Zbrinjavanje i odgoj mladih slavuja | Thu 29 May 2014, 14:19 by Milan | Danas 25.05.2014. godine su deca donela mladunce (najverovatnije slavuja) koje su pronasli u pokosenom grmlju. Krenula je odmah procedura zbrinjavanja i pokusaj da se ptice odrze u zivotu. I pored ogromnog iskustva u rucnom hranjenju ptica, prvi put se srecemo sa " mekokljuncima" tako da je svaka pomoc dobrodosla.
| Comments: 0 |
OBAVEŠTENJE O ODRŽANOM SEMINARU ZA SUDIJE-INSTRUKTORE I OCENJIVAČE ZA PESMU ŠTIGLIĆA | Sat 29 Mar 2014, 09:17 by Milan | OBAVEŠTENJE
O ODRŽANOM SEMINARU ZA SUDIJE-INSTRUKTORE I OCENJIVAČE ZA PESMU ŠTIGLIĆA
U Organizaciji Saveza Srbije za očuvanje I odgoj egzotičnih, divljih I zaštićenih životinja I udruženja “Ptice pevačice faune Evrope” za vikend je u Pirotu održan prvi seminar za sudije –instruktore I ocenjivače za pesmu štiglića “Balkanika”.
Nakon donošenja …
[ Full reading ] | Comments: 0 |
RODOVNIK SAVEZA SRBIJE DEFINISAN ZAKONSKOM REGULATIVOM | Sat 22 Feb 2014, 00:03 by Milan | Poštovani kolege, odgajivači ptica čast nam je da Vas obavestimo da su naši sastanci sa nadležnim ministarstvima urodili plodom i da je Rodovnik Saveza Srbije za očuvganje i odgoje egzotičnih , divljih i zaštićenih životinja nakon više od 3 godine zalaganja napokon i zvanično usvojen od nadležnih organa.
Na ovaj način izdejstvovali smo da svi gradjani Srbije dobiju …
[ Full reading ] | Comments: 1 |
Dimenzija prstenova-alkica za obeležavanje ptica | Fri 03 Sep 2010, 14:28 by Milan | Прилог 2. Правилника о обележавању птица
Судијске организације Савеза Србије за очување и одгој егзоричних, дивљих и заштићених животиња “С.П.А.С.”
Димензије прстенова за обележавање птица и живине
2.00 mm Ružasta astrilda, …
UDRUŽENJE PTICE PEVAČICE FAUNE EVROPE | Sat 30 Apr 2011, 13:22 by Milan | Удружење за заштиту, одгој и проучавање птица певачица "ПТИЦЕ ПЕВАЧИЦЕ ФАУНЕ ЕВРОПЕ" јесте невладино, нестраначко и непрофитабилно удружење a циљевима из области заштите , проучавања и одгоја птица певачица …
[ Full reading ] | Comments: 51 |
OBAVEŠTENJE ALKICE ZA 2017 GODINU | Mon 16 Sep 2013, 00:52 by Milan | Pošto po važećim zakonima u Srbiji svaka ptica mora biti obeležena kako bi mogli da je držite, prodajete, menjate, transportujete ili javno izlažete Savez Srbije SPAS će izaći u susret svojim članovima i pomoći im u obeležavanju mladih ptica za 2017 godinu.
Obeležavanje ptica vršiće se u skladu sa zakonima Srbije i po evropskim standardima.
Cena obeležavanja jedne ptice ( …
Izdavanje RODOVNIKA za ptice | Tue 22 Nov 2011, 13:42 by Milan | Obaveštenje
На основу члана 9. Правилника о обележавању птица Судисјке организације Савеза Србије за очување и одгој егзоричних, дивљих и заштићених животиња “ С.П.А.С. ” одгајивачи који су извршили набавку прстенова …
[ Full reading ] | Comments: 3 |
Plaćanje članarine udruženju | Fri 04 Jan 2013, 13:14 by Milan | Obave
Članarina za 2022 godinu je 1000 din a plaća se na godišnjem nivou.,[/b] nakon uplate članarine, overenu uplatnicu i pristupnicu šaljete na adresu UDRUŽENJE PTICE PEVAČICE FAUNE EVROPE ul. Vuka Karadžića 6 a /24 18300 Pirot-preporučeno. Obavezno na koverti ostavite svoju adresu u slučaju da pismo zaluta.
članarinu uplaćujete na sledeći žiro račun : br ŽR 220-131917-04 …
KAKO POSTATI ČLAN UDRUŽENJA | Fri 04 Jan 2013, 12:23 by Milan | Svako ko se slaže sa ciljevima PPFE može postati član udruženja bez obzira gde se nalazi pošto udruženje deluje na prostoru cele Srbije. Dovoljno je da samo popunite pristupnicu i uplatite članarinu Od strane udruženja osmišljene su neke olakšice za sve vas tako da će te o svim aktivnostima udruženja biti odmah obavešteni preko ovog foruma u temama predvidjenim za to, članovi …
[ Full reading ] | Comments: 0 |
|
| Berza u Novom Sadu | |
|
+23lakiso alba Milan Erko.Zvezdan vrscanin Exotic delijovan Gost gost1 boris silvester kumca gasa ns GoranKac malaksalo Karolina guld salle Rasko smeshko lepushko robin Alex Steva 27 posters | |
Аутор | Порука |
---|
robin Zaslužni član
Број порука : 309 Join date : 21.10.2009 Age : 48 Локација : novi sad
| Наслов: ... Mon 22 Mar 2010, 00:08 | |
| ...ja sam video nesto guldova,jap.galebica i nisam siguran ali malo je licilo na avadavat zebu i gomila zebrica.... | |
| | | Steva Zaslužni član
Број порука : 707 Join date : 03.03.2009 Age : 42 Локација : Zemun
| Наслов: Re: Berza u Novom Sadu Mon 22 Mar 2010, 10:17 | |
| - robin ::
- berza je bila truba...
Znaci, nisam mnogo propustio? | |
| | | robin Zaslužni član
Број порука : 309 Join date : 21.10.2009 Age : 48 Локација : novi sad
| Наслов: ... Mon 22 Mar 2010, 21:53 | |
| stevo nista nisi propustio. ali u ovo doba godine mislim da netreba ocekiavti nesto jer sve sto vajla to se razgrabi po prvim berzama.....sad samo komercijalne ptice i zivina..... | |
| | | Karolina Član
Број порука : 120 Join date : 02.08.2010
| Наслов: Re: Berza u Novom Sadu Mon 23 Aug 2010, 16:40 | |
| Svaka berza u NS je dosad bila i ekstra odradjena i naravno sa raznovrsnim pticama od naj manjih do naj vecih odgajivaca su iznosili ptice sada se prognozira mali broj ptica zbog trenutne situacije koja vlada u srbiji i novih propisa koja moramo naravno svi postovati ali i zbog toga sto je ova sama godina veoma lose uticala na razmnozavanje ptica sezona je pocela kasnije a po verovanju ce se i kasnije zavrsiti sami vremenski uslovi diktiraju tok brerzi kao i cene i kvalitet sa cim se nazalost moramo pomiriti tako da svima preporucujem samo polakoi stalozeno | |
| | | malaksalo Posetilac
Број порука : 15 Join date : 19.08.2010
| Наслов: Re: Berza u Novom Sadu Sun 12 Sep 2010, 21:24 | |
| da li ima barza za vreme lorista? | |
| | | GoranKac Posetilac
Број порука : 13 Join date : 11.06.2010 Age : 37 Локација : Kac,Vojvodina
| Наслов: Re: Berza u Novom Sadu Mon 13 Sep 2010, 18:04 | |
| - malaksalo ::
- da li ima barza za vreme lorista?
Trebala bi da bude berza. Kako ja znam svake godine kada je Lorist poslednji dan Lorista to uvek bude Nedelja odrzava se i Berza sitnih zivotinja. Prosle godine je bila dosta dobra berza samo je na kraju pokvarila kisa koja je pocela jako da pada. zzzz | |
| | | malaksalo Posetilac
Број порука : 15 Join date : 19.08.2010
| Наслов: Re: Berza u Novom Sadu Mon 13 Sep 2010, 21:34 | |
| Nisam nigde procita da ce biti,trazio sam i u zovu...Bas sam lepo pokisao prosle godine | |
| | | gasa ns Zaslužni član
Број порука : 300 Join date : 10.02.2010 Локација : srpska Atina
| Наслов: Re: Berza u Novom Sadu Wed 29 Sep 2010, 12:36 | |
| U NEDELJU 3 OKTOBRA NA NOVOSADSKOM SAJMU JE BERZA SITNIH ZIVOTINJA, PTICA, GOLUBOVA, ZIVINE I ....... | |
| | | kumca Član
Број порука : 178 Join date : 17.09.2009 Age : 46 Локација : leskovac
| Наслов: Re: Berza u Novom Sadu Sat 02 Oct 2010, 20:40 | |
| Srecan put onima koji idu sutra u novom sadu na berzi,bice lep dan i neka kazu utiske sa berze i sta je sve imalo u ponudi.Mi koji nismo mogli da idemo bar da cujemo kako je bilo .Pozz.. | |
| | | GoranKac Posetilac
Број порука : 13 Join date : 11.06.2010 Age : 37 Локација : Kac,Vojvodina
| Наслов: Re: Berza u Novom Sadu Sun 03 Oct 2010, 21:30 | |
| Ja sam danas bio naravno na Berzi u Novom Sadu pa evo moji utisci. Vreme je danas posluzilo ljubitelje svih vrsta zivitinjica tako da se ceo dan moglo na miru i sa zadovoljstvom uzivati u zivotinjama,razmenama iskustva sa drugim odgajvacima,kupovini i prodaji. Berza je bila ogromna po meni,a to su potvrdili i stariji odgajivaci koji godinama i godinama dolaze na ovu Berzu da je ova berza ove godine sigurno jedna od najposecenijoh Berza koje su se odrzavale u Novom Sadu. Mesta za prodaju ptica su bila sva zauzeta ja mislim vec oko 6-pola 7 ujutru tako da koji su kasnije dolazi su se smestali gde su mogli. Sajam se prosto sarenio od svakakvih razlicitis boja i mutacija papagaja,egzota,gusaka,pataka,fazana,paunova,golubova i ostalih zivotinjica. A raja je samo dolazila i dolazila tako da se ubrzo stvorila lepa guzvica. Trgovine je po meni bila isto na zavidnom nivou i skoro da je svako mogao da pronadje nesto za svoju dusu i svoj dzep,tako da mislim da je svako i od kupaca i od prodavaca otisao kuci na kraju Berze zadovoljan. Ako ne zbog trgovine, svaki pravi zaljubiljenik u zivotinje je otisao kuci pun lepih utisaka i novih prijateljstva sto je najvaznije. Ja znam sigurno da sam se ja takav vratio kuci. To je to od mojih utisaka sa Berze,a to sto sada nisam postavio cene koje su bile jer stvarno opeseg cena bio prevelik jel je svako cenio svoje zivotinje drugacije,izvinjvam se zbog toga ali sigurno ce neko drugi vec postaviti. pozzz svima | |
| Наслов: Re: Berza u Novom Sadu Fri 26 Nov 2010, 20:06 | |
| berza u Novom Sadu 12.12 .2o1o | |
| | | silvester Posetilac
Број порука : 25 Join date : 20.04.2010 Age : 44 Локација : kovacica
| Наслов: Re: Berza u Novom Sadu Sun 05 Dec 2010, 10:55 | |
| - gasa ns ::
- berza u Novom Sadu 12.12 .2o1o
pozdrav gde se odrzava izlozba (berza) | |
| | | Alex Posetilac
Број порука : 11 Join date : 24.11.2009 Age : 47 Локација : Pančevo
| Наслов: Re: Berza u Novom Sadu Mon 06 Dec 2010, 13:48 | |
| - silvester ::
- gasa ns ::
pozdrav gde se odrzava izlozba (berza) Na novosadskom sajmu | |
| | | silvester Posetilac
Број порука : 25 Join date : 20.04.2010 Age : 44 Локација : kovacica
| Наслов: Re: Berza u Novom Sadu Mon 06 Dec 2010, 21:50 | |
| - Alex ::
- silvester ::
- gasa ns ::
pozdrav gde se odrzava izlozba (berza) Na novosadskom sajmu hvala | |
| | | boris Član
Број порука : 116 Join date : 06.01.2010 Age : 47 Локација : jagodina-despotovac
| Наслов: Re: Berza u Novom Sadu Mon 06 Dec 2010, 22:34 | |
| | |
| | | gost1 Zaslužni član
Број порука : 560 Join date : 18.03.2009 Age : 45 Локација : Krusevac SRBIJA
| Наслов: Re: Berza u Novom Sadu Tue 07 Dec 2010, 00:42 | |
| pa nije valjda i Pancevo i NS. istog dana? | |
| | | Rasko Član
Број порука : 274 Join date : 03.03.2009 Age : 50 Локација : Bačka Palanka
| Наслов: Re: Berza u Novom Sadu Tue 07 Dec 2010, 19:17 | |
| | |
| | | Gost Zaslužni član
Број порука : 910 Join date : 03.03.2009 Age : 62 Локација : KRALJEVO
| Наслов: Re: Berza u Novom Sadu Wed 08 Dec 2010, 00:01 | |
| U Pančevu je klasična berza (kupo-prodaja) ptica, dok u Novom Sadu ima i izložba, samo ne znam sigurno koje vrste ptica se izlažu. | |
| | | delijovan Član
Број порука : 67 Join date : 22.08.2009 Age : 54 Локација : negotin
| Наслов: Re: Berza u Novom Sadu Wed 08 Dec 2010, 01:03 | |
| gde se u pancevu odrzava berza ? | |
| | | gost1 Zaslužni član
Број порука : 560 Join date : 18.03.2009 Age : 45 Локација : Krusevac SRBIJA
| Наслов: Re: Berza u Novom Sadu Wed 08 Dec 2010, 01:20 | |
| Član 2. Dobrobit životinja, koja se uređuje ovim zakonom, odnosi se na životinje koje mogu da osete bol, patnju, strah i stres, i to naročito na: 1) životinje koje se koriste u proizvodne svrhe; 2) životinje koje se koriste u naučnoistraživačke, biomedicinske i obrazovne svrhe; 3) životinje koje se koriste za izložbe, takmičenja, priredbe i druge oblike javnog prikazivanja; 4) životinje za rad i službene životinje; 5) kućne ljubimce; 6) napuštene i izgubljene životinje; 7) divlje životinje u zatočeništvu. Izuzetno od stava 1. ovog člana, dobrobit životinja, koja se uređuje ovim zakonom, ne odnosi se na divlje životinje u prirodnim staništima čija se zaštita, lov, korišćenje i raspolaganje uređuju posebnim propisima.
| |
| Наслов: Re: Berza u Novom Sadu Wed 08 Dec 2010, 10:43 | |
| - delijovan ::
- gde se u pancevu odrzava berza ?
Crveni magacin, pored Tamisa. | |
| | | delijovan Član
Број порука : 67 Join date : 22.08.2009 Age : 54 Локација : negotin
| Наслов: Re: Berza u Novom Sadu Wed 08 Dec 2010, 11:31 | |
| zahvaljujem, ostaje dilema : novi sad ili pancevo | |
| Наслов: Re: Berza u Novom Sadu Wed 08 Dec 2010, 11:48 | |
| - delijovan ::
- zahvaljujem, ostaje dilema : novi sad ili pancevo
Nema na cemu...e da, jedino ta dilema. Idi na onu koja ti je bliza. | |
| Наслов: Re: Berza u Novom Sadu Sat 11 Dec 2010, 20:36 | |
| jel zna neko sigurno hoce biti berze u ns | |
| Наслов: Re: Berza u Novom Sadu Sat 11 Dec 2010, 20:55 | |
| evo potvrdjeno mi je a i isla je traka na jednoj novosadskoj televiziji da ce biti berza na novosadskom sajmu | |
| | | Sponsored content
| Наслов: Re: Berza u Novom Sadu | |
| |
| | | | Berza u Novom Sadu | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете одговорити на теме у овом форуму
| |
| |
| ŠTIGLIĆI NA PRODAJU | |
TENEBRIJE NA PRODAJU | |