| PTICE PEVAČICE - FAUNE EVROPE Forum za sve ljubitelje i odgajivače ptica pevačica-Štiglić, kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur,kringl,bastard,krstokljun, slavuj, egzote,zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanje, genetika, bolesti, lekovi, kavezi, volijere, pesma... |
TAKMIČENJA | |
AKCIJA ŽIVOT JE MRVICA | |
Извештај о извршеном обележавању младих излегнутих птица у сезони 2015. | Wed 29 Feb 2012, 17:05 by Milan | У складу са чланом 25. Став 4 и чланом и чланом 26. Правилника о условима држања, начину обележавања и евидентирања дивљих животиња у заточеништву (Службени гласник РС број 86/10) надлежном Министасртву је данас достављен …
[ Full reading ] | Comments: 4 |
Zbrinjavanje i odgoj mladih slavuja | Thu 29 May 2014, 14:19 by Milan | Danas 25.05.2014. godine su deca donela mladunce (najverovatnije slavuja) koje su pronasli u pokosenom grmlju. Krenula je odmah procedura zbrinjavanja i pokusaj da se ptice odrze u zivotu. I pored ogromnog iskustva u rucnom hranjenju ptica, prvi put se srecemo sa " mekokljuncima" tako da je svaka pomoc dobrodosla.
| Comments: 0 |
OBAVEŠTENJE O ODRŽANOM SEMINARU ZA SUDIJE-INSTRUKTORE I OCENJIVAČE ZA PESMU ŠTIGLIĆA | Sat 29 Mar 2014, 09:17 by Milan | OBAVEŠTENJE
O ODRŽANOM SEMINARU ZA SUDIJE-INSTRUKTORE I OCENJIVAČE ZA PESMU ŠTIGLIĆA
U Organizaciji Saveza Srbije za očuvanje I odgoj egzotičnih, divljih I zaštićenih životinja I udruženja “Ptice pevačice faune Evrope” za vikend je u Pirotu održan prvi seminar za sudije –instruktore I ocenjivače za pesmu štiglića “Balkanika”.
Nakon donošenja …
[ Full reading ] | Comments: 0 |
RODOVNIK SAVEZA SRBIJE DEFINISAN ZAKONSKOM REGULATIVOM | Sat 22 Feb 2014, 00:03 by Milan | Poštovani kolege, odgajivači ptica čast nam je da Vas obavestimo da su naši sastanci sa nadležnim ministarstvima urodili plodom i da je Rodovnik Saveza Srbije za očuvganje i odgoje egzotičnih , divljih i zaštićenih životinja nakon više od 3 godine zalaganja napokon i zvanično usvojen od nadležnih organa.
Na ovaj način izdejstvovali smo da svi gradjani Srbije dobiju …
[ Full reading ] | Comments: 1 |
Dimenzija prstenova-alkica za obeležavanje ptica | Fri 03 Sep 2010, 14:28 by Milan | Прилог 2. Правилника о обележавању птица
Судијске организације Савеза Србије за очување и одгој егзоричних, дивљих и заштићених животиња “С.П.А.С.”
Димензије прстенова за обележавање птица и живине
2.00 mm Ružasta astrilda, …
UDRUŽENJE PTICE PEVAČICE FAUNE EVROPE | Sat 30 Apr 2011, 13:22 by Milan | Удружење за заштиту, одгој и проучавање птица певачица "ПТИЦЕ ПЕВАЧИЦЕ ФАУНЕ ЕВРОПЕ" јесте невладино, нестраначко и непрофитабилно удружење a циљевима из области заштите , проучавања и одгоја птица певачица …
[ Full reading ] | Comments: 51 |
OBAVEŠTENJE ALKICE ZA 2017 GODINU | Mon 16 Sep 2013, 00:52 by Milan | Pošto po važećim zakonima u Srbiji svaka ptica mora biti obeležena kako bi mogli da je držite, prodajete, menjate, transportujete ili javno izlažete Savez Srbije SPAS će izaći u susret svojim članovima i pomoći im u obeležavanju mladih ptica za 2017 godinu.
Obeležavanje ptica vršiće se u skladu sa zakonima Srbije i po evropskim standardima.
Cena obeležavanja jedne ptice ( …
Izdavanje RODOVNIKA za ptice | Tue 22 Nov 2011, 13:42 by Milan | Obaveštenje
На основу члана 9. Правилника о обележавању птица Судисјке организације Савеза Србије за очување и одгој егзоричних, дивљих и заштићених животиња “ С.П.А.С. ” одгајивачи који су извршили набавку прстенова …
[ Full reading ] | Comments: 3 |
Plaćanje članarine udruženju | Fri 04 Jan 2013, 13:14 by Milan | Obave
Članarina za 2022 godinu je 1000 din a plaća se na godišnjem nivou.,[/b] nakon uplate članarine, overenu uplatnicu i pristupnicu šaljete na adresu UDRUŽENJE PTICE PEVAČICE FAUNE EVROPE ul. Vuka Karadžića 6 a /24 18300 Pirot-preporučeno. Obavezno na koverti ostavite svoju adresu u slučaju da pismo zaluta.
članarinu uplaćujete na sledeći žiro račun : br ŽR 220-131917-04 …
KAKO POSTATI ČLAN UDRUŽENJA | Fri 04 Jan 2013, 12:23 by Milan | Svako ko se slaže sa ciljevima PPFE može postati član udruženja bez obzira gde se nalazi pošto udruženje deluje na prostoru cele Srbije. Dovoljno je da samo popunite pristupnicu i uplatite članarinu Od strane udruženja osmišljene su neke olakšice za sve vas tako da će te o svim aktivnostima udruženja biti odmah obavešteni preko ovog foruma u temama predvidjenim za to, članovi …
[ Full reading ] | Comments: 0 |
|
| BASTARDIRANJE SA MUTACIJAMA STIGLICA | |
|
+2vucjanacc zoran ptice pjevice 6 posters | Аутор | Порука |
---|
zoran ptice pjevice Član
Број порука : 212 Join date : 19.02.2010 Age : 54 Локација : banja luka
| | | | zoran ptice pjevice Član
| Наслов: Re: BASTARDIRANJE SA MUTACIJAMA STIGLICA Sun 28 Feb 2010, 22:58 | |
| Molim moderatora da prebaci temu koju sam greskom stavio na kanarinci boje. Sory | |
| | | zoran ptice pjevice Član
| Наслов: Re: BASTARDIRANJE SA MUTACIJAMA STIGLICA Wed 03 Mar 2010, 18:40 | |
| Evo i nekih kombinacija koje planiram odraditi:stiglic nosioc satineta x satine mozaik kanarinka 3 para, eumo x ahat mozaik kanarinka, ahat nosioc euma i izabele x izabel kanarinka | |
| | | vucjanacc Član
Број порука : 66 Join date : 15.03.2010 Age : 45 Локација : vucje
| Наслов: Re: BASTARDIRANJE SA MUTACIJAMA STIGLICA Tue 16 Mar 2010, 15:15 | |
| Ne sumnjam da ces dobiti sta trazis,cak i na pesmi nece biti losi jer imaju predispozicije. | |
| | | miši Posetilac
Број порука : 17 Join date : 24.09.2009 Локација : Novi Sad
| Наслов: bastardi Fri 30 Jul 2010, 08:32 | |
| Zorane ima li šta od bastarda daj da vidimo slike mladih štiglica i bastarda. | |
| Наслов: Re: BASTARDIRANJE SA MUTACIJAMA STIGLICA Fri 13 May 2011, 20:58 | |
| https://2img.net/r/ihimizer/i/32836152.jpg/ https://2img.net/r/ihimizer/i/10850259.jpg/
Evo ga prvi bastardic(satine)! | |
| Наслов: Re: BASTARDIRANJE SA MUTACIJAMA STIGLICA Thu 02 Jun 2011, 16:06 | |
| https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/40/pppppppppppp1.jpg/ https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/19/ppppppppppppppppppo.jpg/
| |
| | | sasko Član
Број порука : 77 Join date : 14.12.2010
| Наслов: Re: BASTARDIRANJE SA MUTACIJAMA STIGLICA Sat 04 Jun 2011, 00:07 | |
| Zorane ima li sanse da se ova ptica kupi ? | |
| Наслов: Re: BASTARDIRANJE SA MUTACIJAMA STIGLICA Sun 05 Jun 2011, 20:41 | |
| Jedino da ih nalezem 50 komada,sto nema sanse...zao mi je.Navala je ogromna... | |
| Наслов: Re: BASTARDIRANJE SA MUTACIJAMA STIGLICA Mon 10 Oct 2011, 21:08 | |
| | |
| | | dalibor vasic Član
Број порука : 298 Join date : 03.08.2011 Age : 29 Локација : Cicevac, Srbija
| Наслов: Re: BASTARDIRANJE SA MUTACIJAMA STIGLICA Mon 10 Oct 2011, 21:44 | |
| - zoran ptice pjevice ::
- https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/40/pppppppppppp1.jpg/
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/19/ppppppppppppppppppo.jpg/
Sve pohvale za ptice pre svega, a drugo zanima me ova druga slika, ovaj bastard satine, što stoji na hranilici sa ugljem čini mi se, zanima me koji je to ugalj i gde se može nabaviti ?? Pozdrav! | |
| Наслов: Re: BASTARDIRANJE SA MUTACIJAMA STIGLICA Mon 10 Oct 2011, 22:56 | |
| Dalibore daj im bilo koji ugalj(rostiljski,aktivni,medicinski), svi su dobri. Cumur znas da ide za rostilj, aktivni ugalj se koristi za prociscavanje vode a takodjer se stavlja u filtere za akvarijume | |
| | | dalibor vasic Član
| Наслов: Re: BASTARDIRANJE SA MUTACIJAMA STIGLICA Mon 10 Oct 2011, 23:45 | |
| Hvala lepo,znam znam, znači može bilo koji, pa pitam najviše zbog divljih ptica, njima bih dao prvenstveno. A način davanja je ono klasično, isitni se na manje parčiće, malo u prahu i to je to, i da im se?? Pozdrav! | |
| Наслов: Re: BASTARDIRANJE SA MUTACIJAMA STIGLICA Tue 11 Oct 2011, 00:58 | |
| - dalibor vasic ::
- Hvala lepo,znam znam, znači može bilo koji, pa pitam najviše zbog divljih ptica, njima bih dao prvenstveno. A način davanja je ono klasično, isitni se na manje parčiće, malo u prahu i to je to, i da im se??
Pozdrav! Tako je, mozes ga izmjesati sa pjeskom ili mineralima, svejedno. | |
| | | Furla Starosedeoc
Број порука : 1470 Join date : 18.07.2009 Age : 47
| Наслов: Re: BASTARDIRANJE SA MUTACIJAMA STIGLICA Tue 11 Oct 2011, 15:22 | |
- dalibor vasic ::
- Hvala lepo,znam znam, znači može bilo koji, pa pitam najviše zbog divljih ptica, njima bih dao prvenstveno. A način davanja je ono klasično, isitni se na manje parčiće, malo u prahu i to je to, i da im se??
Pozdrav!
Tako je, mozes ga izmjesati sa pjeskom ili mineralima, svejedno. Najlepši viđeni bastardi na ovim našim balkanskim forumima. To nije čudno. Bastardi izleženi parenjem mutacija Štiglića x Kanarinka uvek će biti lepši nego kada se normal pari sa kanarinkom. Siguran sam da se mogu školovati da pevaju pesmu Štiglića kao i ostali bastardi iz kombinacije Štiglić x Kanarinka. Svejedno što su jako lepi, ja bastarde ne volim. Kad bi muškarci voleli samo lepe žene, šta bi one druge | |
| | | dalibor vasic Član
| Наслов: Re: BASTARDIRANJE SA MUTACIJAMA STIGLICA Tue 11 Oct 2011, 15:42 | |
Pozdrav!
Tako je, mozes ga izmjesati sa pjeskom ili mineralima, svejedno. U redu, hvala... Pozdrav! | |
| Наслов: Re: BASTARDIRANJE SA MUTACIJAMA STIGLICA Tue 11 Oct 2011, 17:14 | |
| [quote="mića"] - zoran ptice pjevice ::
Pozdrav!
Tako je, mozes ga izmjesati sa pjeskom ili mineralima, svejedno. Najlepši viđeni bastardi na ovim našim balkanskim forumima. To nije čudno. Bastardi izleženi parenjem mutacija Štiglića x Kanarinka uvek će biti lepši nego kada se normal pari sa kanarinkom. Siguran sam da se mogu školovati da pevaju pesmu Štiglića kao i ostali bastardi iz kombinacije Štiglić x Kanarinka. Svejedno što su jako lepi, ja bastarde ne volim. Kad bi muškarci voleli samo lepe žene, šta bi one druge [/quote Ne volim ih ni ja nesto pretjerano, ali kad se radi sa ovakvim kombinacijama onda zaboravim na to da ih ne volim!!! I prica se stalno ponavlja, mislim na one sto drze balkaniku normal, ma kakve mutacije, ma kakvi bijeli bastardi...naj bolji su normali! Sve je to lijepo i krasno ali to je kao da poredis mercedesa i stojadina Mica ti ganjaj i lijepe i ruzne, neka ce se valjda upecati!!! Zivio! | |
| | | Furla Starosedeoc
Број порука : 1470 Join date : 18.07.2009 Age : 47
| Наслов: Re: BASTARDIRANJE SA MUTACIJAMA STIGLICA Tue 11 Oct 2011, 19:01 | |
| Re: zoran ptice pjevice LJubitelji Kanarinca boje tvrde da su to najlepše ptice na svetu. Ne bi svoje ljubimce menjali ni za kakve druge. Ljubitelji Kanatinca pesme smatraju da su to najbolji pevači u svetu ptica. Ljubitelji Štiglića tvrde da su njihove ptice najbolji pevači na svetu. Naročito to misle oni koji čuvaju balkaniku. Ljutelji mutacija Štiglića misle da su mutacije najlepše u carstvu ptica. Da ne nabrajam dalje. SVI SU U PRAVU. Bez obzira što su njihovi stavovi subjektivni i pristrasni. Različiti su ljudi. Vole različite stvari. Različito razmišljaju. Lepota sveta je u raznolikosti i različitosti. Potrebno je razumeti one koji ne vole isto što i mi. Ako ih razumemo poštovaćemo ih a i oni nas.
| |
| | | Sponsored content
| Наслов: Re: BASTARDIRANJE SA MUTACIJAMA STIGLICA | |
| |
| | | | BASTARDIRANJE SA MUTACIJAMA STIGLICA | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете одговорити на теме у овом форуму
| |
| |
| ŠTIGLIĆI NA PRODAJU | |