Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
PTICE PEVAČICE - FAUNE EVROPE
Forum za sve ljubitelje i odgajivače ptica pevačica-Štiglić, kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur,kringl,bastard,krstokljun, slavuj, egzote,zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanje, genetika, bolesti, lekovi, kavezi, volijere, pesma...
Извештај о извршеном обележавању младих излегнутих птица у сезони 2015.
Wed 29 Feb 2012, 17:05 by Milan
У складу са чланом 25. Став 4 и чланом и чланом 26. Правилника о условима држања, начину обележавања и евидентирања дивљих животиња у заточеништву (Службени гласник РС број 86/10) надлежном Министасртву је данас достављен …
Danas 25.05.2014. godine su deca donela mladunce (najverovatnije slavuja) koje su pronasli u pokosenom grmlju. Krenula je odmah procedura zbrinjavanja i pokusaj da se ptice odrze u zivotu. I pored ogromnog iskustva u rucnom hranjenju ptica, prvi put se srecemo sa " mekokljuncima" tako da je svaka pomoc dobrodosla.
OBAVEŠTENJE O ODRŽANOM SEMINARU ZA SUDIJE-INSTRUKTORE I OCENJIVAČE ZA PESMU ŠTIGLIĆA
Sat 29 Mar 2014, 09:17 by Milan
OBAVEŠTENJE
O ODRŽANOM SEMINARU ZA SUDIJE-INSTRUKTORE I OCENJIVAČE ZA PESMU ŠTIGLIĆA
U Organizaciji Saveza Srbije za očuvanje I odgoj egzotičnih, divljih I zaštićenih životinja I udruženja “Ptice pevačice faune Evrope” za vikend je u Pirotu održan prvi seminar za sudije –instruktore I ocenjivače za pesmu štiglića “Balkanika”.
Nakon donošenja …
RODOVNIK SAVEZA SRBIJE DEFINISAN ZAKONSKOM REGULATIVOM
Sat 22 Feb 2014, 00:03 by Milan
Poštovani kolege, odgajivači ptica čast nam je da Vas obavestimo da su naši sastanci sa nadležnim ministarstvima urodili plodom i da je Rodovnik Saveza Srbije za očuvganje i odgoje egzotičnih , divljih i zaštićenih životinja nakon više od 3 godine zalaganja napokon i zvanično usvojen od nadležnih organa.
Na ovaj način izdejstvovali smo da svi gradjani Srbije dobiju …
Удружење за заштиту, одгој и проучавање птица певачица "ПТИЦЕ ПЕВАЧИЦЕ ФАУНЕ ЕВРОПЕ" јесте невладино, нестраначко и непрофитабилно удружење a циљевима из области заштите , проучавања и одгоја птица певачица …
Pošto po važećim zakonima u Srbiji svaka ptica mora biti obeležena kako bi mogli da je držite, prodajete, menjate, transportujete ili javno izlažete Savez Srbije SPAS će izaći u susret svojim članovima i pomoći im u obeležavanju mladih ptica za 2017 godinu.
Obeležavanje ptica vršiće se u skladu sa zakonima Srbije i po evropskim standardima.
Cena obeležavanja jedne ptice ( …
На основу члана 9. Правилника о обележавању птица Судисјке организације Савеза Србије за очување и одгој егзоричних, дивљих и заштићених животиња “ С.П.А.С. ” одгајивачи који су извршили набавку прстенова …
Članarina za 2022 godinu je 1000 din a plaća se na godišnjem nivou.,[/b] nakon uplate članarine, overenu uplatnicu i pristupnicu šaljete na adresu UDRUŽENJE PTICE PEVAČICE FAUNE EVROPE ul. Vuka Karadžića 6 a /24 18300 Pirot-preporučeno. Obavezno na koverti ostavite svoju adresu u slučaju da pismo zaluta.
članarinu uplaćujete na sledeći žiro račun : br ŽR 220-131917-04 …
Svako ko se slaže sa ciljevima PPFE može postati član udruženja bez obzira gde se nalazi pošto udruženje deluje na prostoru cele Srbije. Dovoljno je da samo popunite pristupnicu i uplatite članarinu Od strane udruženja osmišljene su neke olakšice za sve vas tako da će te o svim aktivnostima udruženja biti odmah obavešteni preko ovog foruma u temama predvidjenim za to, članovi …
Број порука : 172 Join date : 26.04.2009 Age : 52 Локација : Skopje Makedonija
Наслов: Re: Slike bastarda Sun 08 Sep 2013, 22:57
Valter ako skolujes bastarde moci ce da ih cujemo na takmicenju iduce godine u Leskovcu gde je apsolutni SHAMPION moj veliki prijatelj Milan (belobradi)
valter Zaslužni član
Број порука : 305 Join date : 10.02.2012 Age : 42 Локација : Cicevac
Наслов: Re: Slike bastarda Sun 08 Sep 2013, 23:21
IGOR 72 ::
Valter ako skolujes bastarde moci ce da ih cujemo na takmicenju iduce godine u Leskovcu gde je apsolutni SHAMPION moj veliki prijatelj Milan (belobradi)
U leskovac dolazim specijalno jer sam obecao i sa belobradog stiglana i sa meleze ekipa se sprema polako ali sigurno.
bric bric Član
Број порука : 77 Join date : 09.02.2012 Age : 63 Локација : BLIZU VAS
Наслов: Re: Slike bastarda Mon 09 Sep 2013, 02:19
valter ::
U leskovac dolazim specijalno jer sam obecao i sa belobradog stiglana i sa meleze ekipa se sprema polako ali sigurno.
Valtere moj lijepi ..hocel li imat ono dzavkanje u pjev kod tvojih ptica
valter Zaslužni član
Наслов: Re: Slike bastarda Mon 09 Sep 2013, 23:49
bric bric ::
Tesko kod mene je pesma cista nema ziju,dziviju ima samo da grmi leskovac od pesme...
IGOR 72 Član
Наслов: Re: Slike bastarda Sun 15 Sep 2013, 01:04
Tesko kod mene je pesma cista nema ziju,dziviju ima samo da grmi leskovac od pesme...
Ako je tako kako ti kazes onda ce pobeda biti tvoja , bicemo pocasceni da cujemo tvoje shampione
valter Zaslužni član
Наслов: Re: Slike bastarda Mon 16 Sep 2013, 00:46
IGOR 72 ::
Ako je tako kako ti kazes onda ce pobeda biti tvoja , bicemo pocasceni da cujemo tvoje shampione
Naravano da hocete ja sam uvek imao sampione ali se nisam takmicio a sad bas sam resio posto vidim da je leskovac nepobediv da vidim sta se to desava....
valter Zaslužni član
Наслов: Re: Slike bastarda Fri 20 Sep 2013, 10:30
valter Zaslužni član
Наслов: Re: Slike bastarda Fri 20 Sep 2013, 10:33
Iduca godina bice puna desavanja i naravno raznih preokreta...
Damir Član
Број порука : 72 Join date : 11.03.2011 Age : 29 Локација : Cicevac
Наслов: Re: Slike bastarda Sat 12 Oct 2013, 17:10
Od valtera, snimak je malo losiju posto je snimano telefonom, ali se vidi sustina .
Goran Cvetanoski-Coko Član
Број порука : 68 Join date : 09.05.2013 Age : 61 Локација : Skopje, Makedonija
Наслов: Re: Slike bastarda Tue 15 Oct 2013, 19:57
Pozdrav pticari, Jedan deo mojih bastarda - 2013
Furla Starosedeoc
Број порука : 1470 Join date : 18.07.2009 Age : 47
Наслов: Re: Slike bastarda Tue 15 Oct 2013, 20:35
[quote="Goran Cvetanoski-Coko"]Pozdrav pticari, Jedan deo mojih bastarda - 2013
OVO SU NAJLEPŠI BASTARDI NA BALKANU OVE SEZONE Svi su lepi ali ovaj je
Goran Cvetanoski-Coko Član
Број порука : 68 Join date : 09.05.2013 Age : 61 Локација : Skopje, Makedonija
Наслов: Re: Slike bastarda Tue 15 Oct 2013, 21:11
mića ::
Goran Cvetanoski-Coko ::
Hvala na komplimentu, Stvarno je lep ovaj bastard,ali neznam odakle mu ova maska, kao da mu je otac stiglic,a nije mu vec kako sam ranije pisao Satinet kan x Zelentarka.
Rale paracinac Posetilac
Број порука : 23 Join date : 27.02.2012 Age : 47 Локација : paracin srbija
Наслов: svaka cast i tebi i pticama Tue 15 Oct 2013, 22:28
Hvala na komplimentu, Stvarno je lep ovaj bastard,ali neznam odakle mu ova maska, kao da mu je otac stiglic,a nije mu vec kako sam ranije pisao Satinet kan x Zelentarka.
pedjacure Član
Број порука : 153 Join date : 04.02.2011 Age : 48 Локација : Nis
Наслов: Re: Slike bastarda Wed 16 Oct 2013, 10:25
ptice prva liga
коста_п2 Posetilac
Број порука : 8 Join date : 19.12.2010 Age : 39 Локација : skopje mekedonija
Наслов: Re: Slike bastarda Sun 20 Oct 2013, 18:30
sekoja cest najubav baster sto sum go videl
IGOR 72 Član
Наслов: Re: Slike bastarda Sun 20 Oct 2013, 23:03
Coko pa pusti bre da i mi osvojimo neki pehar sa bastardima, mala sala ovo su bastardi proizvod velikog majstora-svaka cast:king:
Milan Admin
Број порука : 4633 Join date : 03.03.2009 Age : 48 Локација : Pirot
Наслов: Re: Slike bastarda Mon 07 Jul 2014, 22:05
pustio sam malo moje takmičare da se isprazne. Rezultat pražnjenja.
carduel Član
Број порука : 293 Join date : 03.05.2011 Age : 51 Локација : Ljubuški
Наслов: Re: Slike bastarda Wed 16 Jul 2014, 22:13
Pozdrav svima!
Evo i mojih križanaca u kombinaciji češljugar (M) x juričica (Ž). Za sada u prvom gnijezdu 4 mlada.
Furla Starosedeoc
Број порука : 1470 Join date : 18.07.2009 Age : 47
Наслов: Re: Slike bastarda Sat 19 Jul 2014, 21:35
Re: carduel
Veoma retka kombinacija fauna x fauna. Biće zanimljivo videti kako će izgledati po mitarenju i kakve će im biti glasovne mogućnosti. Izazov je, za ljubitelja ptica faune, da odgaji ono ćega u prirodi nema. Sreća u takvom odgoju nije dovoljna, treba i puno znanja i puno strpljenje. Moje najiskrenije divljenje za odgoj ovih bastarda
carduel Član
Број порука : 293 Join date : 03.05.2011 Age : 51 Локација : Ljubuški
Наслов: Re: Slike bastarda Sun 20 Jul 2014, 18:37
Re: carduel
Veoma retka kombinacija fauna x fauna. Biće zanimljivo videti kako će izgledati po mitarenju i kakve će im biti glasovne mogućnosti. Izazov je, za ljubitelja ptica faune, da odgaji ono ćega u prirodi nema. Sreća u takvom odgoju nije dovoljna, treba i puno znanja i puno strpljenje. Moje najiskrenije divljenje za odgoj ovih bastarda
Hvala Mića.
Jedva čekam da ih upišem u školu pa da na kraju čujem šta su naučili. A bit će sigurno i zanimljivi na izložbama.
lp
Milan Admin
Број порука : 4633 Join date : 03.03.2009 Age : 48 Локација : Pirot
Наслов: Re: Slike bastarda Thu 24 Jul 2014, 19:16
Бане Zaslužni član
Број порука : 758 Join date : 03.03.2009 Age : 44 Локација : Москва-Лозница
Наслов: Re: Slike bastarda Sat 11 Oct 2014, 21:47
zenka?
zoranV Član
Број порука : 73 Join date : 20.06.2010 Локација : Poreč