| PTICE PEVAČICE - FAUNE EVROPE Forum za sve ljubitelje i odgajivače ptica pevačica-Štiglić, kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur,kringl,bastard,krstokljun, slavuj, egzote,zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanje, genetika, bolesti, lekovi, kavezi, volijere, pesma... |
TAKMIČENJA | |
AKCIJA ŽIVOT JE MRVICA | |
Извештај о извршеном обележавању младих излегнутих птица у сезони 2015. | Wed 29 Feb 2012, 17:05 by Milan | У складу са чланом 25. Став 4 и чланом и чланом 26. Правилника о условима држања, начину обележавања и евидентирања дивљих животиња у заточеништву (Службени гласник РС број 86/10) надлежном Министасртву је данас достављен …
[ Full reading ] | Comments: 4 |
Zbrinjavanje i odgoj mladih slavuja | Thu 29 May 2014, 14:19 by Milan | Danas 25.05.2014. godine su deca donela mladunce (najverovatnije slavuja) koje su pronasli u pokosenom grmlju. Krenula je odmah procedura zbrinjavanja i pokusaj da se ptice odrze u zivotu. I pored ogromnog iskustva u rucnom hranjenju ptica, prvi put se srecemo sa " mekokljuncima" tako da je svaka pomoc dobrodosla.
| Comments: 0 |
OBAVEŠTENJE O ODRŽANOM SEMINARU ZA SUDIJE-INSTRUKTORE I OCENJIVAČE ZA PESMU ŠTIGLIĆA | Sat 29 Mar 2014, 09:17 by Milan | OBAVEŠTENJE
O ODRŽANOM SEMINARU ZA SUDIJE-INSTRUKTORE I OCENJIVAČE ZA PESMU ŠTIGLIĆA
U Organizaciji Saveza Srbije za očuvanje I odgoj egzotičnih, divljih I zaštićenih životinja I udruženja “Ptice pevačice faune Evrope” za vikend je u Pirotu održan prvi seminar za sudije –instruktore I ocenjivače za pesmu štiglića “Balkanika”.
Nakon donošenja …
[ Full reading ] | Comments: 0 |
RODOVNIK SAVEZA SRBIJE DEFINISAN ZAKONSKOM REGULATIVOM | Sat 22 Feb 2014, 00:03 by Milan | Poštovani kolege, odgajivači ptica čast nam je da Vas obavestimo da su naši sastanci sa nadležnim ministarstvima urodili plodom i da je Rodovnik Saveza Srbije za očuvganje i odgoje egzotičnih , divljih i zaštićenih životinja nakon više od 3 godine zalaganja napokon i zvanično usvojen od nadležnih organa.
Na ovaj način izdejstvovali smo da svi gradjani Srbije dobiju …
[ Full reading ] | Comments: 1 |
Dimenzija prstenova-alkica za obeležavanje ptica | Fri 03 Sep 2010, 14:28 by Milan | Прилог 2. Правилника о обележавању птица
Судијске организације Савеза Србије за очување и одгој егзоричних, дивљих и заштићених животиња “С.П.А.С.”
Димензије прстенова за обележавање птица и живине
2.00 mm Ružasta astrilda, …
UDRUŽENJE PTICE PEVAČICE FAUNE EVROPE | Sat 30 Apr 2011, 13:22 by Milan | Удружење за заштиту, одгој и проучавање птица певачица "ПТИЦЕ ПЕВАЧИЦЕ ФАУНЕ ЕВРОПЕ" јесте невладино, нестраначко и непрофитабилно удружење a циљевима из области заштите , проучавања и одгоја птица певачица …
[ Full reading ] | Comments: 51 |
OBAVEŠTENJE ALKICE ZA 2017 GODINU | Mon 16 Sep 2013, 00:52 by Milan | Pošto po važećim zakonima u Srbiji svaka ptica mora biti obeležena kako bi mogli da je držite, prodajete, menjate, transportujete ili javno izlažete Savez Srbije SPAS će izaći u susret svojim članovima i pomoći im u obeležavanju mladih ptica za 2017 godinu.
Obeležavanje ptica vršiće se u skladu sa zakonima Srbije i po evropskim standardima.
Cena obeležavanja jedne ptice ( …
Izdavanje RODOVNIKA za ptice | Tue 22 Nov 2011, 13:42 by Milan | Obaveštenje
На основу члана 9. Правилника о обележавању птица Судисјке организације Савеза Србије за очување и одгој егзоричних, дивљих и заштићених животиња “ С.П.А.С. ” одгајивачи који су извршили набавку прстенова …
[ Full reading ] | Comments: 3 |
Plaćanje članarine udruženju | Fri 04 Jan 2013, 13:14 by Milan | Obave
Članarina za 2022 godinu je 1000 din a plaća se na godišnjem nivou.,[/b] nakon uplate članarine, overenu uplatnicu i pristupnicu šaljete na adresu UDRUŽENJE PTICE PEVAČICE FAUNE EVROPE ul. Vuka Karadžića 6 a /24 18300 Pirot-preporučeno. Obavezno na koverti ostavite svoju adresu u slučaju da pismo zaluta.
članarinu uplaćujete na sledeći žiro račun : br ŽR 220-131917-04 …
KAKO POSTATI ČLAN UDRUŽENJA | Fri 04 Jan 2013, 12:23 by Milan | Svako ko se slaže sa ciljevima PPFE može postati član udruženja bez obzira gde se nalazi pošto udruženje deluje na prostoru cele Srbije. Dovoljno je da samo popunite pristupnicu i uplatite članarinu Od strane udruženja osmišljene su neke olakšice za sve vas tako da će te o svim aktivnostima udruženja biti odmah obavešteni preko ovog foruma u temama predvidjenim za to, članovi …
[ Full reading ] | Comments: 0 |
|
| bastardi stiglic x kanarinac | |
|
+4Milan ticar Dzemal_sa sestoperac 8 posters | Аутор | Порука |
---|
sestoperac Član
Број порука : 187 Join date : 03.03.2009 Age : 47 Локација : Podgorica, Montenegro
| | | | Dzemal_sa Član
Број порука : 70 Join date : 12.03.2009 Age : 45 Локација : Sarajevo
| Наслов: Re: bastardi stiglic x kanarinac Tue 31 Mar 2009, 08:42 | |
| Sta pjevaju ptice... nadam se da pjevaju samo stiglica i koja je cijena? | |
| | | sestoperac Član
Број порука : 187 Join date : 03.03.2009 Age : 47 Локација : Podgorica, Montenegro
| Наслов: Re: bastardi stiglic x kanarinac Tue 31 Mar 2009, 21:55 | |
| - Dzemal_sa ::
- Sta pjevaju ptice... nadam se da pjevaju samo stiglica i koja je cijena?
35-40, ne pjevaju cistu siglica | |
| | | Dzemal_sa Član
Број порука : 70 Join date : 12.03.2009 Age : 45 Локација : Sarajevo
| Наслов: Re: bastardi stiglic x kanarinac Wed 01 Apr 2009, 15:57 | |
| | |
| | | ticar Zaslužni član
Број порука : 683 Join date : 13.03.2009 Age : 40 Локација : zadar
| Наслов: Re: bastardi stiglic x kanarinac Wed 01 Apr 2009, 16:03 | |
| pa piše ti 30 ,40 biće eura. | |
| | | Milan Admin
Број порука : 4633 Join date : 03.03.2009 Age : 48 Локација : Pirot
| Наслов: Re: bastardi stiglic x kanarinac Wed 01 Apr 2009, 21:01 | |
| To nije skupo čak šta više jeftino je. Takve lepe šarene bastarde nisi mogao da nadješ ispod 100 evra. | |
| | | Drle Član
Број порука : 180 Join date : 03.03.2009 Age : 71 Локација : SMEDEREVO
| | | | sestoperac Član
| Наслов: Re: bastardi stiglic x kanarinac Wed 01 Apr 2009, 22:20 | |
| bastardi su stvarno lijepi i licno mislim da je to korektna cijena. Sigurno bi bili skuplji da su skolovani kako treba.
i da, 35-40 eura. Drle, sto mislis za cijenu ? 100 eura jes mnogo, ali prodavali su se i ovdje i u srbiji po toj cijeni, pretpostavljam sa CISTOM pjesmom stiglica. | |
| | | Drle Član
Број порука : 180 Join date : 03.03.2009 Age : 71 Локација : SMEDEREVO
| Наслов: Re: bastardi stiglic x kanarinac Wed 01 Apr 2009, 22:30 | |
| Gorane to je vec pristoj na cena i o tome moze da se razgovara ali onu cenu sto je Milan udario to je bilo preterano mislim nema ljutnje svako moze da trazi sta hoce ali ja sam mislio ne realnu cenu i ta tvoja je tu negde
Последњи изменио Drle дана Thu 02 Apr 2009, 11:51. измењено укупно 1 пута | |
| | | Milan Admin
Број порука : 4633 Join date : 03.03.2009 Age : 48 Локација : Pirot
| Наслов: Re: bastardi stiglic x kanarinac Wed 01 Apr 2009, 23:37 | |
| pa vidi 100 evra i nije neka cena,znam par slučajeva kad su bastardi prodavani izmedju 150 i 300 evra a sad realno, prosečan bastard koji proistojno izgleda i peva bar 70 % štiglića je bilo gde u RADNJAMA min 100 evra, kod uzgavjivača se kreće od 70 do 150koliko je tražio jedan za čisto žute sa crvenom maskom. Pošto volim vašare i pijace i obilazim ih nisam naišao na bastarda jeftinijeg od 70 evra, i to neproverenog. )normalno ako nije ženka jer i ženke prodaju od 20 do 40 evra. Imao sam taj slučaj baš na jednoj berzi izneo čovek bastarde po ceni od 20-40 evra i sve same ženke a ubedjuje ljide da su mužjaci. nas par metara od njega drugi prodaje od 50-70 evra i prodao je sve. da ne pričam u Nišu kod tvrdjave crvenog bastarda ladno možeš prodati za 10 000 dinara jer sam par puta i prisustvovao kad je jedan prodavao svakog vikenda po par komada. Moje je mišljenje da su šestoparčeve ptice izuzetno lepe i jeftine i to je po meni najniža moguća cena po kojoj može da se kupi bastard.
Još jedna stvar bastard je , bar po mom iskustvu, uvek skuplji od kanarinaca. | |
| | | twins Posetilac
Број порука : 20 Join date : 06.03.2009 Age : 59 Локација : beograd
| Наслов: Re: bastardi stiglic x kanarinac Thu 02 Apr 2009, 10:15 | |
| mislim da je cena ovih bastarda korektna. to zato sto nisu skolovani a stari su par meseci. medjutim za skolovanu pticu gde su zahtevi visoki i cene su takodje visoke. svi smo culi o stiglicima koji su placeni vise stotina eura, bastardima takodje. slavujar koji je izuzetan moze da dostigne cenu i do 400-500 e | |
| | | BOCKA Član
Број порука : 298 Join date : 03.03.2009 Age : 77 Локација : Skoplje
| Наслов: Re: bastardi stiglic x kanarinac Thu 02 Apr 2009, 20:35 | |
| Samo za Vašu informaciju bastardi u Makedoniju prodaju se za 25 eur. i to u radnjama.(muški normalno) Školovani bastrad teško možete pronači a taj se mora kupiti direktno od vlasnika, za cenu nije mi poznato koliko eura bi mogo postiči jer ih nema na ponudi. | |
| | | sestoperac Član
| Наслов: Re: bastardi stiglic x kanarinac Thu 02 Apr 2009, 22:14 | |
| - twins ::
- mislim da je cena ovih bastarda korektna. to zato sto nisu skolovani a stari su par meseci. medjutim za skolovanu pticu gde su zahtevi visoki i cene su takodje visoke. svi smo culi o stiglicima koji su placeni vise stotina eura, bastardima takodje. slavujar koji je izuzetan moze da dostigne cenu i do 400-500 e
sto se skolovanja tice maturirali su ptice su izlezene prosle godine maj i jun mjesec, tu su dvije kolekcije, obje uzele bronzu u subotici, znaci 4 komada su iz 2007 koje sam drzao za svoj merak. 100% bi i bolje prosli, ali su im repovi bili u losem stanju. neke nisam htio da prodajem, neke sam bio ostavio nekim trgovcima pa ih poslije nisu uzeli, sad mi zauizimaju dosta kaveza i bucni su - e zato sam odlucio da ih prodam. | |
| | | Green Singer Posetilac
Број порука : 26 Join date : 08.11.2010 Локација : Subotica
| Наслов: Re: bastardi stiglic x kanarinac Fri 03 Dec 2010, 00:33 | |
| Prelepi bastadi! Vidim da je stari post, ali eto interesuje me da li ces imati ponovo iste ovakve na prodaju i da li ces mozda dolaziti ponovo za Suboticu? Jako su mi lepi i bas me briga sto nemaju cistog stiglica... | |
| | | Sponsored content
| Наслов: Re: bastardi stiglic x kanarinac | |
| |
| | | | bastardi stiglic x kanarinac | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете одговорити на теме у овом форуму
| |
| |
| ŠTIGLIĆI NA PRODAJU | |
TENEBRIJE NA PRODAJU | |